Tolga Güleç MAG Nisan Sayısına Konuk Oldu

Tolga Güleç, MAG Nisan sayısına özel röportajıyla konuk oldu. Ünlü ismin samimi açıklamalarını keşfedin!

Tolga Güleç MAG Nisan Sayısına Konuk Oldu

42 yaşındaki başarılı oyuncu Tolga Güleç, MAG Nisan sayısında yer aldı. Güleç, 2010-2013 yılları arasında ekranlarda izleyenleri büyüleyen "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

"O Okuldan Mezun Olmak Kolay Değildi"



Güleç, dizideki deneyimini şu sözlerle anlattı: "İlk ciddi ve uzun soluklu profesyonel deneyimimdi. Set hayatı, kamera önünde performans sergilemek, kurgu gibi konular hakkında bilgi sahibi değildim. İlk sezon zorlanmıştım, ancak şimdi düşündükçe o dönemin bana çok şey kattığını görüyorum. O dönem benim için bir okul gibiydi. İlk yönetmenim Zeynep Günay ve diğer ekip arkadaşlarına minnettarım."

"Karakteri Bulmam Zamanımı Aldı"



Ahmet Taşer karakterine hayat veren Güleç, karaktere bürünme sürecini şu şekilde özetledi: "'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' projesinde basit bir iş yapmıyorduk. Senaryo ve dönemi anlama açısından zorlu bir süreçti. Karakteri bulma ve ona hayat verme sürecim oldukça zaman aldı. Ekip arkadaşlarımın sabrı ve desteğiyle bu zorluğun üstesinden geldik. Seyirciden aldığımız olumlu geri dönüşler beni mutlu ediyor ve bu projede yer almaktan gurur duyuyorum."

Makale kaynağı: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER