İbrahim Tatlıses'in Mert Tatlı İle Yaşadığı Tartışma

İbrahim Tatlıses'in oğlu Mert Tatlı ile yaşadığı tartışma gündemde! Ünlü baba-oğul arasındaki çekişme neydi, detaylar haberimizde.

İbrahim Tatlıses'in Mert Tatlı İle Yaşadığı Tartışma

İbrahim Tatlıses, büyük torunu Mert'in, Sarıyer'deki dairesini rızası dışında altı yıldır haksız şekilde işgal ettiği iddiasıyla yasal yollara başvurmuştu. Mahkeme, iki yıldır görülen davada Tatlıses'i haklı bulmuş ve Mert Tatlı'nın dedesine ait daireyi boşaltmasına karar vermişti. Ayrıca, Mert Tatlı'nın 370 bin 346 TL haksız işgal tazminatı ödemesine hükmetmişti.

Ahmet Tatlı'dan Açıklama

Yaşananların ardından Mert Tatlı'nın babası, İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı, 675 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından açıklama yaparak durumu açıkladı. Ahmet Tatlı, İbrahim Tatlıses'in asılsız ithamlarına karşı çıkarak oğlunun durumunu ve yaşananları detaylı bir şekilde anlattı.

İbrahim Tatlıses'in Tepkisi

İbrahim Tatlıses, konuyla ilgili olarak Kanal D Ana Haber'e verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: "Evim varken evimi kızıma veremiyorum. Şimdi vereceğim ama. Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba? Babalık nasıl yapılır onu öğrensin. Çocuğum kiradayken ben onun çocuğuna ev veremem. Urfa'daki arazimi müteahhite vereceğim. Her kızıma 5'er ev vereceğim. Torunumla aramda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir."

"Ben yıllarca Mert'e babalık yaparken sana da evlatlık yaptım İbrahim Tatlıses. Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. Siz bu konuda ahkam kesecek son insansınız."

"Benim evlatlarım bir gün gelip beni size şikayet etti mi? 'Babamız şöyle böyle' dedi mi? 'Babam yapmıyor, bize bakmıyor' dedi mi? Bugün evden attırmaya çalıştığınız oğlumu yere göğe sığdıramayan sizdiniz."

  • İbrahim Tatlıses'in kararın ardından açıklamaları devam ederken, Ahmet Tatlı ve Mert Tatlı da duruma ilişkin sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulundular.
  • İbrahim Tatlıses'in yaşadığı gel-gitler ve aile içi gerilimler kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER