Nez'in Hayvanlarla Dolu Minimalist Hayatı

Nez'in hayvanlarla dolu minimalist hayatını keşfedin! Yaşamda sadelik arayanlar için ilham verici bir hikaye. Minimalist bir yaşam tarzı ve hayvan sevgisi bir arada.

Nez'in Hayvanlarla Dolu Minimalist Hayatı

Ünlü şarkıcı Nez, Cihangir'de köpeğini dolaştırırken görüntülendi. Muhabirlerle yaptığı sohbet sırasında hayatını minimal bir şekilde yaşadığını ve fazla tüketimin zararlı olduğunu belirtti.


Nez'in Hayvanlarla Dolu Minimalist Hayatı

Minimal Yaşam Felsefesi: Nez, "En baba telefon markalarını alan ender ülkelerden biriyiz. Arabalara bakıyorsunuz, son model. Bunlar bana göre çok fuzuli şeyler. Ben sokaktaki kedilere harcamayı seviyorum o parayı. Hayvanlarla paylaşıyorum." dedi. Ayrıca 17 yıl İngiltere'de yaşadığını ve burada tüketim odaklı yaşam tarzının olmadığını vurgulayarak moda kavramının her şeyin son modeli olmadığını belirtti.

Kedilere Yardım: Şarkıcı, mahallesindeki yaklaşık 40 kedinin bakımını üstlendiğini dile getirdi. Günde iki kez besleme yaparak bu kedilere yardımcı olduğunu ve onları paylaşımı önemsediğini ifade etti: "Allah güç verdiği sürece paylaşıyorum. 'Onlar sessiz kullar' diyoruz ya, onların duaları yeter."

Minimalist Beslenme: 45 yaşındaki Nez, yemek konusunda da minimalist bir yaklaşım benimsediğini belirterek, "Yemeği günde bir kez yiyorum. Her gün oruç tutuyorum aslında. Sadece doymak için yiyorum." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER