Keanu Reeves ve Alexandra Grant Aşkı

Keanu Reeves ve Alexandra Grant aşkı Hollywood'un gizemli çiftlerinden biri haline geldi. İşte Keanu Reeves ve Alexandra Grant'ın aşk hikayesi ve detayları burada!

Keanu Reeves ve Alexandra Grant Aşkı

Metroda kendisinden yaşça büyük insanlara yer vermesi, birlikte çalıştığı filmin kamera arkası ekibini pahalı hediyelere boğması, ağır set ekipmanları taşınırken 'ben yıldızım' demeden yardım etmesi, ciddi hastalıklarla boğuşanlara uzattığı yardım eli, harcadığı milyon dolarlar, kendisiyle karşılaşan hayranlarına kapris yapmadan fotoğraf çektirip sohbet etmesi... Listeyi uzatırız ama yer yetmez. Bütün bunların yanı sıra son dönemde özellikle de sosyal medyayı çok meşgul eden başka bir ayrıntı var onunla ilgili: "Beyaz saçlı" sevgilisi...


Keanu Reeves ve Alexandra Grant Aşkı

Keanu Reeves ve Alexandra Grant İlişkisi


Keanu Reeves ve Alexandra Grant İlişkisi

Öncelikle, sözünü ettiğimiz bu ünlü yıldızın Keanu Reeves olduğunu anladınız zaten. Yıllar önce doğmamış çocuğunu ve ardından da o bebeğin annesini kaybeden, kız kardeşini kötü hastalığın ve ölümün elinden çekip almaya destek olan Reeves, özel hayatını da meraklı gözlerden uzakta yaşardı hep. Ta ki Alexandra Grant ile aşk yaşayıncaya kadar. Yıllar boyunca arkadaşlık yaptığı, birlikte bazı projeler ürettiği Alexandra Grant ile 2019 yılından bu yana aşk yaşıyor Reeves. Bu kez onunla el ele tutuşup kırmızı halıya da çıkıyor, film seti ziyaretlerinde kenarda köşede onunla romantik anlar da yaşıyor. Birlikte görüntülendiklerinde de objektiflerden kaçmıyor.


Keanu Reeves ve Alexandra Grant Aşkı

Keanu Reeves ve Alexandra Grant Öpücük Ayrıntısı


Keanu Reeves ve Alexandra Grant Öpücük Ayrıntısı

59 yaşındaki Keanu Reeves ile 54 yaşındaki Alexandra Grant geçtiğimiz hafta Los Angeles'ta düzenlenen Museum of Contemporary Art gala gecesine katıldı. Çift, kırmızı halıda yine mutluluk tablosu sergiledi. Her zaman yaptıkları gibi poz verirken birbirlerinin dudaklarına öpücükler kondurdu. İşte sosyal medyada gündem olan konu da bu ayrıntıydı. Ama aşık çiftin o anları değil, ikisinin o andaki farklı davranışlarıydı. Haydi açık söyleyelim, Grant'ın sevgilisiyle öpüşürken gözlerini yumması, Reeves'in ise tam tersine gözlerini kapatmadan sevgilisine dikmesiydi. İşte bu durum farklı yorumlara neden oldu.


Keanu Reeves ve Alexandra Grant Aşkı

Keanu Reeves ve Alexandra Grant'in İlişkisine Yönelik Yorumlar


Keanu Reeves ve Alexandra Grant'in İlişkisine Yönelik Yorumlar

Belki başkası olsa sevgilisini öperken gözlerini açık tuttuğu için ona gerçekten aşık olmadığı yorumu yapılırdı. Ama söz konusu Keanu Reeves olunca durum öyle gelişmedi. Bir kullanıcı ünlü oyuncunun sevgilisini öperken gözlerini açık tutup ona gülümsediğini yani ne kadar mutlu olduğunu gözler önüne serdiğini savundu. " Onlar için ne kadar güzel bir durum" diye sürdürdü yorumunu. Bir başkası da Keanu Reeves'in o anlarda aklından geçenleri kendi yorumunda ifade etti: "Ne kadar şanslı bir insanım; böyle bir sevgilim var." Keanu Reeves'in hayranı olduğunu belirten bir başka yorumcu da "Keanu Reeves beni öpse ben de gözlerimi açık tutardım" yorumunu yaptı. Çiftin ilişkisini değerlendirenler de oldu bu öpücük olayından yola çıkarak. Bunlardan birine göre Alexandra Grant çok saygın bir kadın. Hem Grant'in hem de Reeves'in birbirlerine yaklaşımları da gayet sağlıklı. Bu yorumcu "Alexandra, Keanu'nun hiçbir şeyini değiştirmeye çalışmıyor. Hatta ayağından çıkarmadığı botlarını bile" diyerek görüşünü belirtti. Keanu Reeves ile Alexandra Grant'in birbirlerine bakışlarını çok beğendiğini söyleyen birçok yorumcu çıktı.


Keanu Reeves ve Alexandra Grant Aşkı

Keanu Reeves ve Alexandra Grant'in Özel Hayatı


Keanu Reeves ve Alexandra Grant'in Özel Hayatı

Aslında Reeves ile Grant'ın ilişkisi ilk ortaya çıktığında herkes çok şaşırdı. Çünkü Reeves'in sevgili seçimi genel olarak diğer Hollywood ünlülerinden çok farklıydı. Genellikle onun yaşına gelen ünlüler kendilerinden çok daha genç sevgili edinirken Reees, kendi kuşağından bir hayat arkadaşı seçmişti. Üstelik Grant, gösteri dünyasının genel geçer güzellik anlayışına da pek uymuyordu. Saçları griydi kırmızı halıda bile çok iddialı giyinmiyordu. Makyaj yapmak belli ki onun tarzı değildi. Yüzünde tek bir estetik dokunuş da yoktu. En azından göründüğü kadarıyla. Fakat bu durum Reeves'in hayranlarını da sevindirdi. Onun kendi yaşına yakın bir hayat arkadaşıyla çok daha mutlu olacağına inandılar.


Keanu Reeves ve Alexandra Grant Aşkı
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER