İrem Derici'nin Aşk Hayatında Son Gelişmeler

İrem Derici'nin aşk hayatında son gelişmeleri öğrenmek için doğru yerdesiniz. Ünlü şarkıcının duygusal dünyasındaki yeni gelişmeleri kaçırmayın!

İrem Derici'nin Aşk Hayatında Son Gelişmeler

Ünlü popçu İrem Derici (37), sevenleri tarafından merakla takip edilen aşk hayatında sürpriz gelişmeler yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan Derici, sevgilisinin ailesiyle tanıştıktan sonra ilişkilerine son verdi. Ancak kısa bir süre sonra yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat'la aşk yaşamaya başlayan Derici, tatil için tercihini Maldivler'den yana kullandı.

Maldivler Tatili ve Evlilik Teklifi Şüpheleri


Maldivler Tatili ve Evlilik Teklifi Şüpheleri

İrem Derici ve sevgilisi Gökhan Fırat, romantik tatillerine Maldivler'de devam etti. Tatilden paylaştıkları fotoğraflarla sosyal medyada gündem olan çift, özellikle beyazlar içindeki romantik kareleriyle evlilik teklifi aldıkları şüphelerini akıllara getirdi. Derici'nin Instagram hesabında yayınladığı el ele tutuşma fotoğrafı, takipçileri arasında büyük heyecan yarattı.

Takipçilerden Gelen Yorumlar


Takipçilerden Gelen Yorumlar
  • "İlk fotoğrafı görünce evlilik teklifi sandım."
  • "Ya teklif geldi sandım!"
  • "I said yes (evet dedim) fotoğrafı sandım, bayılıyordum!"
  • "Ay yine evlendin sandım..."

İrem Derici ve Gökhan Fırat'ın aşk dolu tatil kareleri, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Ünlü popçu, hayranlarından gelen evlilik teklifi yorumlarıyla adeta sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.


İrem Derici'nin Aşk Hayatında Son Gelişmeler
Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER