Işıl Yücesoy'un Yeni Oyunu: İzninle

Işıl Yücesoy'un yeni oyunu İzninle, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Gelin, bu etkileyici tiyatro deneyimini keşfedin ve duygularınızı özgür bırakın.

Işıl Yücesoy'un Yeni Oyunu: İzninle

Işıl Yücesoy Oyunuyla Sahneye Geri Dönüyor


Işıl Yücesoy Oyunuyla Sahneye Geri Dönüyor

Ünlü oyuncu Işıl Yücesoy, İzzettin Çalışlar'ın kaleme aldığı "İzninle" adlı oyunla tiyatro sahnesine geri dönüyor. Oyunun müzikli olması ve yönetmenliğini Arsen Gürzap'ın üstlenmesi dikkat çekiyor.

Oyun Hakkında Detaylar

İki çocuğu olan ve sıradan bir evliliği olan bir kadının hikayesini konu alan "İzninle" oyununun müzik kayıtlarını Işıl Yücesoy'un müzik direktörü olan Berkan Kaya hazırladı. Oyun, seyircilere farklı bir bakış açısı sunmayı hedefliyor ve izleyenleri etkileyici bir deneyime davet ediyor.

Oyunun yönetmeni Arsen Gürzap, seyircilerin kendi yaşamlarına dokunacak bir deneyim yaşayacaklarını belirtirken, müziğin de oyunun duygusunu güçlendireceğini vurguladı. Türkiye'nin en profesyonel isimlerinden birinin müziğe ses vereceği oyun, seyircilere unutulmaz bir gece vaat ediyor.

Yapımcılığını Serdar Akkaya liderliğinde Vigor Yapım'ın üstlendiği "İzninle" oyununun prömiyeri 22 Nisan'da İzmir Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Oyunun provaları ise tüm hızıyla devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER