Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi, hayatta karşımıza çıkan seçimlerin ve sonuçlarının etkileyici bir şekilde anlatıldığı eğlenceli ve düşündürücü bir dizi. İzleyicileri macera dolu bir yolculuğa davet ediyor.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' Dizisi


'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' Dizisi

Alzheimer hastası babasını cezaevinden kurtarmaya çalışan Umut’un (Ekin Koç) hikâyesini izleyiciyle buluştururken; babaların çocuklarıyla kurdukları ilişkilerle de konuşuluyor. Dizide, "Bu dünyada hiç kimse babası ölmüş bir çocuk kadar kuvvetli olamaz" cümlesiyle gündem olan dizi, babanın çocuğunun hayatındaki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Pedagog Pelin Hazer'in Açıklamaları

Yapım, şimdi de "Babasını kaybeden bir çocuk bu hayatta güçlü ve başarılı olmak zorunda mıdır?" sorusunu gündeme getirdi. Pedagog Pelin Hazer, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Benlik gelişimi, benliği yönetme ve sosyal becerilerini yönetme kısmında çocuk her zaman babadan destek alan bir yerdedir. Çocuk o desteği kaybettiğinde ise sarsılır. Baba kaybının çocuk üzerindeki etkisine de değinen Hazer, 'Kişi yalnız başına olduğunu düşünüyorsa hayat onu güçlü kılar. Bu değişmez bir gerçek. Kişi güçlü olmak zorunda değildir ancak; hayat koşulları bireyi güçlendirir' dedi.

'Başarısı Tesadüf Değil' - Yüsra Geyik'in Açıklamaları


'Başarısı Tesadüf Değil' - Yüsra Geyik'in Açıklamaları

'Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin Rüya’sı Yüsra Geyik, profesyonel bir ekiple çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Ekip şahane. İşin şu anki başarısı hiç tesadüf değil. İçeriye girince daha iyi anlıyorsun. Hikâye de aslanlar gibi" dedi. Geyik, geçtiğimiz yıllarda adının aşk dedikodularına karıştığı Ozan Güven’le hiçbir zaman sevgili olmadıklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER