İsmail YK, hayranıyla sevgili oldu

Almanya'da yaşayan ünlü şarkıcı İsmail YK, bir hayranıyla aşk yaşamaya başladı.

İsmail YK, hayranıyla sevgili oldu

Almanya'da yaşayan ünlü şarkıcı İsmail YK, bir hayranıyla aşk yaşamaya başladı. İsmail YK, Instagram'dan sevgilisiyle çektiği bir videoyu paylaştı. Ünlü şarkıcı, aşkını ilan ettiği videosunu ise İbrahim Tatlıses'in "Söylim mi" isimli şarkısıyla eşliğinde çekti. İsmail YK'nın şarkısına, kendisi gibi Almanya'da yaşayan Dilara isimli sevgilisi de eşlik etti. İsmail YK, hayranıyla sevgili oldu #1

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ebru Yaşar fanatiği diloşcuk
Ebru Yaşar fanatiği diloşcuk - 1 hafta Önce

Bu adama ve şarkılarına aşığım. İsmail i çok seviyorum. O bir dünya starı. Avrupanın tarkanı. Tüm albümleri çok satmış hitstar. Onun şarkıları ile büyüdüm. Çocukluk aşkım. Küçükken tanışmak istediğim kişi. Yıllardır konserlerine gittim ama 20 yıldır fanıyım. İyi ki ebrumla duet yaptı yeni bir düet daha isteriz kendisinden. Son şarkısı sen herkesten tatlısın ile yine fırtınalar estiriyoruz. 11 milyon büyük başarı ve YK farkı :)

Dilara diloşcuk
Dilara diloşcuk - 1 hafta Önce

Evet gerçek Dilara benim en büyük hayranı diloşcuk olarak da biliniyorum ben Allah belanı versinle büyüyen bir insanım gerçek yk fanı benim yeni şarkıyı bekliyorum yurtseven kardeşler şarkısı ve tiktok yayını nerde kaldı ya isomm NEEEEERRRRDEEEEESİİİNNN bi cevap ver?

Diloşcuk Aksoylu
Diloşcuk Aksoylu - 1 hafta Önce

Harun savaş abi yurtseven kardeşler ve İsmail'in çıkacak yeni şarkılarından bi haber alın ya hep dodo paylaşıyorsunuz onunla ilgileniyorsunuz arda tekinden haber de isterim onlarla ilgili kanalınızda bugün full psikopat albümü şarkıları yüklenmiş doğum günü şarkısı en son yüklenen şarkı beni 2011'e götüren o efsane album diyeceğim çok anısı var bende Kanaltürk'te sunduğu programı ve sanane klibi.

SIRADAKİ HABER