Ünlü Çiftin Bebek Macerası

Ünlü çiftin bebek macerası, mutluluk ve heyecan dolu anılarla dolu bir yolculuk. Bebekleriyle geçirdikleri unutulmaz anıları keşfedin ve duygusal anların keyfini çıkarın.

Ünlü Çiftin Bebek Macerası

Sonuç olarak dördüncü bebekten sonra çift de anlaşmaya vardı ve çocuk defterini tamamen kapattı. Artık son bir kez anne olan ünlü şarkıcı zaman zaman bebek yüzünden uykusuz kaldığını söylese de sosyal medya hesabı üzerinden evinden manzaralar sunmaktan da geri kalmıyor.

Kocasını Çamaşır Katlarken Görüntüledi


Kocasını Çamaşır Katlarken Görüntüledi

Bebek maceralarıyla kamuoyunun gündemini epeydir meşgul eden bu ünlü çift; şarkıcı Jessie James Decker ile emekli Amerikan futbolu yıldızı kocası Eric Decker. Ünlü çift, Jessie James'in artık bu işe bir son verilmesini istediğini söylemesine rağmen geçen şubat ayında dördüncü bebeklerini kucaklarına almıştı.

Eski Haline Dönmeye Çalışıyor


Eski Haline Dönmeye Çalışıyor

Jessie James Decken geçen hafta sonu da dördüncü kez doğum yaptıktan sonra değişen fiziksel görünümüne ilişkin bir paylaşım yapmış ve bu paylaşım da çok konuşulmuştu. Kocası Eric Decker ile evliliğinden sürpriz bir şekilde hamile kalıp dördüncü bebeğini dünyaya getiren Decker, şimdi yeni hayatına alışmaya ve bedenini eski haline getirmeye uğraşıyor.


Ünlü Çiftin Bebek Macerası

Geçen Yıla Göre 13 Kilo Fazlam Var


Geçen Yıla Göre 13 Kilo Fazlam Var

Jessie James Decker aslında bu pozlarını paylaşmak istemediğini anlattı. Bunun nedenini de şöyle açıkladı: "Geçen yıla oranla 13 kilo fazlam var. Biliyorum üç ay önce bir bebek dünyaya getirdim. Ama yine de neden benim bedenimin diğerlerinden daha fazla bu kiloları tuttuğunu merak ediyorum" diye yazdı.

Şubat Ayında Dördüncü Bebeğini Dünyaya Getirdi


Şubat Ayında Dördüncü Bebeğini Dünyaya Getirdi

Jessie James Decker geçtiğimiz şubat ayında dördüncü bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı ve eşi emekli sporcu Eric Decker'in dünyaya gelen dördüncü bebekleriyle birlikte çocuk defteri de kapandı. Yine sosyal medyadan anlattığına göre Jessie James Decker, üçüncü doğumun ardından artık yeni bir bebek istemediğini söylüyordu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER