İtalyan Moda Dünyasının Değerli İsmi Roberto Cavalli Aramızdan Ayrıldı

İtalyan moda dünyasının değerli ismi Roberto Cavalli'nin vefatı moda dünyasında büyük üzüntü yarattı. Tasarımları ve yaratıcılığı ile tanınan Cavalli'nin mirası unutulmayacak.

İtalyan Moda Dünyasının Değerli İsmi Roberto Cavalli Aramızdan Ayrıldı

İtalyan moda dünyasının ünlü tasarımcıRoberto Cavalli, 83 yaşında Floransa'daki evinde uzun süredir mücadele ettiği bir hastalık sonucu hayatını kaybetti. Cavalli, sanat dolu bir aileden gelmekteydi ve babası Giuseppe Rossi, Macchiaioli Hareketi'nin bir üyesiydi. Ünlü modacı, 15 Kasım 1940 tarihinde Floransa'da dünyaya gelmişti.

İtalya'yı Yasa Boğan Bu Ölüm Son Dakika Gelişmesi Olarak Duyuruldu


İtalya'yı Yasa Boğan Bu Ölüm Son Dakika Gelişmesi Olarak Duyuruldu

ANSA haber ajansının, Roberto Cavalli'nin ölüm haberini son dakika olarak geçmesi, modaseverleri derinden üzdü. Modanın kalbi olarak kabul edilen İtalya'da yankı uyandıran bu üzücü gelişme, birçok kişiyi sosyal medya üzerinden baş sağlığı mesajları yayımlamaya yönlendirdi.

Roberto Cavalli Kimdir?

Moda dünyasının efsanevi ismi Roberto Cavalli, 1970'lerde Sophia Loren ve Brigitte Bardot gibi dönemin yıldızlarını giydirmesiyle tanınmıştı. Ayrıca, Kim Kardashian ve Jennifer Lopez gibi dünya çapında ün kazanmış isimler de Cavalli'nin tasarımlarını tercih etmişlerdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 02:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Pala
Pala - 2 hafta Önce

Türk filmi gibi
Türk filmi gibi


İbrahim Tatlıses’in montajcısı Ebru Pala’nın müziğe adım atışı Yeşilçam filmlerini aratmayacak türden


Beyaz Mendil isimli albümüyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Pala’nın, müzik dünyasına girişi, Yeşilçamın melodram filmlerindeki öykülerden farksız.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon bölümünü bitiren Ebru Pala’nın yaşamı montaj yaptığı stüdyoya, İbrahim Tatlıses’in girmesiyle birlikte değişti. Şarkıcı, öyküsünü şöyle anlattı:
“Birgün montaj yaptığım stüdyoya İbrahim Tatlıses geldi. Çalıştığım şirkete, İbo Show’un montaj ve çekim işlerini yaptırmak istiyordu. İbrahim Bey’e kendi yaptığım demoyu dinletmek istiyordum fakat utanıyordum. Ona, sesi çok güzel bir arkadaşım kaset yapmış dinler misiniz dedim. Kaseti dinledi ve bana ‘çok güzel okumuşsun ağzına sağlık’ dedi. Bir yıl boyunca İbo Show’un montajını yaptıktan sonra sözünü tutup bana bir albüm hazırladı."

Çapkınlıkta ona çektim
Pala, yeni klibinde ailesini isteğiyle rol gereği gelinlik giyecek. Annesinin ‘28 yaşına geldin, kaset çıkarttın, evde kalacaksın’ dediğini belirten şarkıcı, “Evlenmeye niyetim yok. Her şeyde olduğu gibi çapkınlıkta da patronum İbrahim Tatlıses’i örnek alıyorum" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

SIRADAKİ HABER