Justin Bieber ve Hailey Baldwin Aşkı

Justin Bieber ve Hailey Baldwin'ın aşk hikayesi hakkında en güncel bilgiler ve detaylar burada! Ünlü çiftin romantik ilişkisi ile ilgili son gelişmeleri kaçırmayın.

Justin Bieber ve Hailey Baldwin Aşkı

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, genç yaşta şöhreti yakalayan meslektaşı Selena Gomez ile ilişkisi sonrasında Hailey Baldwin'e aşık oldu. 2016 yılında başlayan ilişkileri, 2018'de evlilikle taçlandı. Ünlü çift, zaman zaman medyada kriz iddialarıyla gündeme gelmiş olsa da birlikte mutlu bir hayat sürdürüyor.


Justin Bieber ve Hailey Baldwin Aşkı

Bebek Müjdesi


Bebek Müjdesi

Geçtiğimiz haftalarda Instagram üzerinden duyurdukları bebek müjdesiyle sevenlerini sevince boğan Justin ve Hailey Bieber, uzun bir süredir bebek sahibi olmayı planlıyordu. Çift, bebeklerini beklediklerini açıklamalarının ardından hayranlarıyla sevincini paylaştı.

Aile Olma Kararı


Aile Olma Kararı

Bazı kaynaklara göre, Hailey Bieber anne olmaya karar vermeden önce eşi Justin'in ruh sağlığının düzelmesini bekledi. Genç yaşta evlenen çift, zor zamanlar geçirse de terapi gördü ve papazlarından tavsiyeler aldı. Şimdi ise bebeklerini sabırsızlıkla bekliyorlar.

"Justin ve Hailey, bebeklerinin cinsiyetini ve ismini biliyor. Bebek odasını hazırlamaya başladılar ve çocuklarıyla buluşmayı heyecanla bekliyorlar," şeklinde açıklamalarda bulunan kaynak, çiftin aile olma yolunda kararlı olduklarını belirtti.


Justin Bieber ve Hailey Baldwin Aşkı
  • Justin Bieber ve Hailey Baldwin çifti, bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor.
  • Çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile olma hayalleri kuran ünlü çiftin, bebeklerine özel bir isim seçtikleri konuşuluyor.
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER