Kadir İnanır Yoğun Bakımdan Çıktı

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, yoğun bakımdan çıktı. Sağlık durumuyla ilgili güncel bilgiler ve detaylar için buradan takip edebilirsiniz.

Kadir İnanır Yoğun Bakımdan Çıktı

24 Mart Pazar sabahı Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ünlü oyuncu Kadir İnanır, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdi. Operasyon geçirdikten sonra tedbir amaçlı entübe edilmişti.

Uyanma Süreci ve İletişim


Uyanma Süreci ve İletişim

27 Mart Çarşamba günü doktorlar tarafından uyandırılan Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, "Entübe durumundan çıkarılıp vücudunun doğal çalışma sürecini gerçekleştirmeye başladı. Beni tanıması, elimi tutması umut verdi. Emek ve sabırla bu zor süreci de aşacağından eminim" şeklinde konuştu.

Sağlık Durumu ve İyileşme


Sağlık Durumu ve İyileşme

Kalıcı hasar oluşmadığını belirten Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın yaşam destek ünitesinden ayrıldığını ve iletişim kurabildiğini, ancak konuşması için erken olduğunu açıkladı. İnanır'ın yoğun bakımdan çıktığı ve tedavisine nöroloji servisinde devam edileceği belirtildi.

Rehabilitasyon Süreci


Rehabilitasyon Süreci

Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavisi tamamlandıktan sonra nöroloji servisinde tedavisinin sürdüğü ve rehabilitasyon sürecinin devam ettiği ifade edildi. Ziyaretçi kabul edilmeyen süreçte, İnanır'ın genel durumunun olumlu ilerlediği ve her geçen gün daha iyiye gittiği belirtildi.

Önceki Sağlık Sorunu


Önceki Sağlık Sorunu

Üç yıl önce Muğla'da beyin damarına pıhtı atması sonucu ameliyat olan Kadir İnanır, o dönemde de yoğun bakımda tedavi görmüş ve sağlığına kavuşmuştu. Şu anki sürecinde ise tedavisinin olumlu ilerlediği ve güç topladığı belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER