Prens William ve Kate Middleton İddiaları

Prens William ve Kate Middleton hakkındaki son iddiaları keşfedin. Kraliyet çiftinin yaşamlarındaki yeni gelişmeler ve dedikodular hakkında detaylı bilgi burada!

Prens William ve Kate Middleton İddiaları

Bunun nedenini de herkes biliyor aslında. Kısaca tekrarlamak gerekirse bu yılın ocak ayında Kate Middleton'ın karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve uzun süre görevinin başında olamayacağı açıklandı. İşte bu açıklamanın ardından da söylentiler aldı yürüdü... Ama pek az kimsenin aklına nedendir bilinmez, Kate'in gerçekten ciddi bir hastalığı olabileceği geldi.

Aldatma İddiaları

Galler Prensesi'nin öldüğü de dahil hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir sürü iddia atıldı ortaya. Bunlar arasında en çok öne çıkanı da Kate'in kocası tarafından aldatıldığıydı.

William ve Rose Hanbury İlişkisi


William ve Rose Hanbury İlişkisi

Aile dostları ve Kral Charles'ın yakın çalışma arkadaşı David Cholmondoley'in karısı Rose Hanbury'nin adı yine piyasaya çıktı. İleri sürülenlere göre William, Kate'i Rose ile aldatmıştı ve bu duruma artık dayanamayan Prenses de çareyi ortadan kaybolmakta bulmuştu.

Çocukları Düşünmek


Çocukları Düşünmek

Gala dergisinin Fransa edisyonu da işte bu konuyu masala yatırdı. Prens William'ın neden karısı Kate ile birlikte ortadan kaybolduğunu, bu süreçte ne yaptığını Rose Hanbury ile ilgili iddiaları mercek altına aldı.

Aile Düzeni


Aile Düzeni

Gala dergisinin ileri sürdüğüne göre Galler Prensi, karısıyla birlikte kanser haberini kamuoyuna duyurmanın zamanlaması konusunda yine çocuklarını düşündüler. Üstelik Kate ile birlikte Prens William'ın da ortadan kaybolması, hatta üç hafta tatil yapacağının açıklanması ortalığı iyice hareketlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER