Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Güncellemesi

Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında en son güncellemeleri buradan takip edebilirsiniz. Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilinmesi gereken her şey bu içerikte!

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu Güncellemesi

Sağlık Durumu Güncellemesi


Sağlık Durumu Güncellemesi

Beyninde pıhtı atması sonucu bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yeşilçam efsanesi Kadir İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti. Tıkalı olan damarının başarılı bir operasyonla açılmasından sonra tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor. Kadir İnanır, tedbir amaçlı olarak uyutulmuş ve entübe edilmişti. Ancak son durumunda olumlu gelişmeler yaşanmıştır.

Doktorundan Açıklama


Doktorundan Açıklama

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sağlam, "Bu sabah MR kontrolü yapıldı. MR sonuçları olumlu olduğundan uyandırılmaya karar verildi. Hastanın ekstübasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Şu anda bilinci açık ve motor hareketleri iyi durumda. Tedavi süreci devam etmekte olup, olumlu gelişmeler gözlemlenmektedir." açıklamasında bulundu.

Türkan Şoray'dan Destek Mesajı


Türkan Şoray'dan Destek Mesajı

Oyuncu Türkan Şoray, uzun yıllardır birlikte çalıştığı ve dostluğunu sürdürdüğü Kadir İnanır'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şoray, "Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır'a acil şifalar dilerim. İyi haberler bizi sevindirdi. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Gelişmeler ve İyileşme Süreci


Gelişmeler ve İyileşme Süreci

Kadir İnanır'ın sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir. Acil şifalar dileyen sevenleri ve hayranları, oyuncunun yakın takibini sürdürmektedir. Doktorların ve hastane ekibinin titizlikle yürüttüğü tedavi sürecinde olumlu sonuçlar alınmaktadır. Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecektir.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER