Kanal D’de Yayınlanan Dizinin Yıldızı Yüsra Geyik Röportajı

Kanal D'de yayınlanan dizinin başarılı oyuncusu Yüsra Geyik ile keyifli bir röportaj. Yüsra Geyik'in kariyeri, oyunculuk deneyimleri ve ilginç detayları bu içerikte bulabilirsiniz.

Kanal D’de Yayınlanan Dizinin Yıldızı Yüsra Geyik Röportajı

Kanal D’de ekrana gelen ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunudizisinde Rüya karakterini canlandıran Yüsra Geyik, Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar’a keyifli bir röportaj verdi.

Oyuncu, bu projede ilk defa bu kadar modern ve günümüze ait bir kadına hayat verdiğini belirterek, “Bu benim için heyecan verici. Bazen diyorum ki, ‘Acaba çok mu süslendim?’, çünkü önceki projelerimde daha salaş ve spor karakterleri oynamıştım. Bence projenin gerilimli bir heyecanı ve cool bir görüntüsü var. Hem izlemeyi seviyorum hem de içinde olduğum için kendimi şanslı hissediyorum” şeklinde konuştu.

Geyik, dizide her karakterin hikayesini merak ettiğini ifade ederek, “Hikâyede daha hiçbir şey açılmadı. Yani, ‘Taş Kağıt Makas’ oyununa bile geçmedik. Şu an sadece oyunun sinyalleri veriliyor. Evet, bu oyun oynanacak ama henüz başlamadı. O yüzden kimin hangi safta nasıl yer alacağı, hikâyenin nasıl ilerleyeceği ile ilgili hiçbir şey belli değil. Bir sürü sır var ve hiçbiri açığa çıkmadı. Seyircinin bildiği, karakterlerin bildiği ve kimsenin bilmediği şeyler var. O yüzden ben de gidişatı çok merak ediyorum” dedi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER