Melisa Döngel'den Son Gelişmeler

Melisa Döngel'den son gelişmeler hakkında en güncel bilgileri öğrenmek için doğru yerdesiniz. Ünlü oyuncunun kariyerindeki son durumu ve projeleri hakkında detaylı bilgiler burada!

Melisa Döngel'den Son Gelişmeler

Melisa Döngel, menajeri Eser Gökhan Küçükerol'un Bebek'te düzenlediği doğum günü kutlamasına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Döngel, önümüzdeki aylarda dijital bir platformda yeni bir dizi projesine başlayacağını belirtti. Hazal Kaya ile çalışacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.


Melisa Döngel'den Son Gelişmeler
Yeni Dizi Projesi ve Hazal Kaya İle Çalışma

Döngel, "Önümüzdeki aylarda dijital bir mecrada diziye başlayacağım, onun hazırlığındayım. Hazal Kaya ile daha önce de çalışmıştım, çok tatlı ve çok sevdiğim biri" dedi.

Melisa Döngel'den Dizi Başarısı ve Yurt Dışı İlgi Yorumu


Melisa Döngel'den Dizi Başarısı ve Yurt Dışı İlgi Yorumu

Son yıllarda Türk dizilerinin yurt dışında büyük ilgi görmesiyle ilgili düşünceleri sorulan Döngel, "Başka ülkelerde ve yerlerde insanların kalbine dokunabilmek ve onlar tarafından takdir edilmek harika bir duygu. Bu duyguyu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor" şeklinde konuştu.

Dizi Başarısı ve Yurt Dışı İlgi

Yurt dışında büyük ilgi gören Türk dizilerinin başarısını değerlendiren Döngel, "Bu duyguyu anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor" ifadesini kullandı.


Melisa Döngel'den Son Gelişmeler

Bayram tatilinde İstanbul Boğazı'nda denize giren Döngel, "Boğaz'da ilk defa denize girmiyorum. Sosyal medyadan gelen kötü yorumlar üzücü oluyor ama yaptığımız işin cilvesi bu" şeklinde konuştu.

Döngel, Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile adı aşk dedikodularına karıştığında, "Daha önce de söylemiştim, tanımıyorum kendisini. Başarılı bir futbolcuymuş kendisi, başarılar diliyorum" dedi.


Melisa Döngel'den Son Gelişmeler

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayı hatırlatıldığında, "Öyle bir cümle çıkmadı ağzımdan. Konu bir an önce kapansın diye, makara ve komiklik olsun diye bir açıklama yapmıştım, keşke yapmasaymışım" ifadelerini kullandı.

Döngel, "Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında söylerseniz Fenerbahçe taraftarıyım" açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER