Kanal D'den Müzik Dolu Bir Yaz Sezonu!

Kanal D'de bu yaz sezonu müzik dolu geçecek! En sevilen sanatçılar, sürpriz konserler ve unutulmaz anlarla dolu bir yaz sizleri bekliyor.

Kanal D'den Müzik Dolu Bir Yaz Sezonu!

Kanal D, yaz sezonuna iddialı bir giriş yapıyor ve izleyicilere keyifli içerikler sunmaya devam ediyor. 'Yalan' dizisi ve Mehmet Ali Erbil'in sürpriz projesiyle dikkatleri üzerine çeken Kanal D, eğlence programı 'Çok Akustik' ile müzikseverleri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Çok Akustik adlı program, her cumartesi 00.15'te izleyicilerle buluşacak. Müzisyen ve yapımcı Ercan Saatçi'nin sunduğu programda birbirinden ünlü isimler konuk olacak. Bu sezon Sıla, Şevval Sam, Oktay Kaynarca, Yavuz Bingöl, Ayta Sözeri, Diren Polatoğulları, Hüseyin Turan, Kubat, Öykü Gürman, Merve Özbey, Ziynet Sali, Barış Falay ve Fırat Tanış gibi değerli sanatçılar programda yer alacak.

Müzik dolu akşamlara ev sahipliği yapacak olan Çok Akustik, ünlü konukları ağırlayarak şarkılar eşliğinde samimi ve çarpıcı sohbetlere imza atacak. Ercan Saatçi'nin sunumuyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak olan program, müzikseverlere dopdolu bir eğlence vaat ediyor.

Müzik dolu akşamların yeni adresi Çok Akustik, Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Kaçırmayın!

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024, 07:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER