Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın Gözyaşları

Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın duygusal anları ve gözyaşlarıyla dolu anlamlı buluşmalarını keşfedin. İkinci şansların gücünü vurgulayan bu etkileyici hikayeyi yakından tanıyın.

Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın Gözyaşları

Ama ondan sonra gelen kuşaklar hiç de öyle değil gibi... Çünkü Kral Charles ile Kraliçe Camilla bugün katıldıkları bir törende duygularına teslim oldu, gözyaşlarını saklama gereği bile duymadı. Hatta Charles bir ara kendisine yönelen kameralar sanki hiç yokmuş gibi büyük beyaz mendilini bile çıkarıp bir yandan gözyaşlarını, diğer yandan da burnunu sildi.

Normandiya Çıkarması Anısına Duygusal Anlar


Normandiya Çıkarması Anısına Duygusal Anlar

İngiltere Kralı Charles ile Kraliçe Camilla, bugün İkinci Dünya Savaşı sırasında Müttefik Güçler'in 6 Haziran 1944'te başlattığı Normandiya Çıkarması'nın 80'inci yıl dönümü için düzenlenen etkinliğe katıldı. Portsmouth'ta gerçekleşen etkinlikte, gencecik bir asker olduğu o dönemde çıkarmada görev alan bir gazinin anlattıkları karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Eric Bateman'ın Anlatımı ve Duygu Yoğunluğu


Eric Bateman'ın Anlatımı ve Duygu Yoğunluğu

Emektar asker olan Eric Bateman'ın Normandiya Çıkarması'na dair anlattıkları, Kral Charles ile Kraliçe Camilla'nın duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Bateman, o sırada yaşananları, arkadaşlarını nasıl kaybettiğini anlatırken çiftin gözleri doldu ve duygularını kontrol edemediler.


Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın Gözyaşları

Camilla gözlerindeki yaşlara rağmen biraz daha soğukkanlı görünürken, Charles mendilini çıkarıp gözyaşlarını sildi. Tören boyunca duygusal anlar yaşayan çift, o günkü kahramanlıkları ve fedakarlıkları hatırlayarak duygusal bir yolculuğa çıktılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 19:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER