Kraliyetin İç Yüzü

Kraliyetin İç Yüzü, saray entrikaları ve ihanetlerle dolu bir hikayeyi anlatıyor. Taht kavgaları ve aşkın çarpıcı dokusuyla sizi büyüleyecek bir dizi.

Kraliyetin İç Yüzü

Danimarka Kralı Frederik ve Kraliçe Mary tahta çıkıp taçlarını takalı daha dört ay oldu. Ülkenin çiçeği burnunda hükümdarı ve eşi o zamandan beridir kral ve kraliçe olarak sürekli resmi görevlerini yerine getiriyor, gezilere gidiyor ve sürekli basının karşısına çıkıyorlar.


Kraliyetin İç Yüzü

Kral ve Kraliçenin Görkemli Görüntüsü


Kral ve Kraliçenin Görkemli Görüntüsü

Danimarka Kralı Frederik ve Kraliçe Mary Norveç'e resmi ziyaretlerinde adeta gövde gösterisi yaptılar. Yakışıklı kral ve güzeller güzeli kraliçe bir yandan da şıklıkları ve aralarındaki uyumla dikkat çekiyor. Norveç’e ziyarette bulunan çift Oslo gezileri sırasında peşlerine takılan fotoğrafçılara bol bol poz verdiler.


Kraliyetin İç Yüzü

İhanetin Gölgesindeki Evlilik


İhanetin Gölgesindeki Evlilik

Çift daha birkaç gün önce 20. evlilik yıldönümlerini kutladı ancak aslında üzerilerinde bu evliliği temelinden sarsan ihanetin gölgesiyle yaşamaya devam ediyorlar. Kral Frederik, yani o zamanın Prens Frederik’i karısı Mary’ye ihanet etmiş, onu Meksikalı sosyetik güzel Genoveva Casanova’yla aldatmıştı.


Kraliyetin İç Yüzü

Çift bu özel günü özel bir şekilde kutlamak yerine Norveç Kralı V. Harald’ın onurlarına verdikleri yemeğe katılmıştı. Kral Harald bu yemek sırasında Kraliçe Mary’yi sözleriyle onurlandırdı ve onu bolca övdü.


Kraliyetin İç Yüzü
  • Mary, kocasının kral kendisinin de kraliçe olmasıyla birlikte mutsuz evliliğinin içine hapsolmuş oldu.
  • Eski kraliçe Margrethe’in oğlunu kurtarma planı işe yaradı.
  • Çapkın kralın ihaneti belgelendi ve kraliyet sarsıldı.

Kraliyetin İç Yüzü
Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER