Latin Amerikalı meşhur model ve oyuncu Lornalitz Baez, Türk prodüktör Priv Eroğlu ile anlaştı

Yapımcı ve profesyonel fotoğrafçı Priv Eroğlu yaptığı açıklamada dünyaca meşhur bir isimle çalışmaktan nedeniyle mutlu olduklarını, çekimler için önümüzdeki aylarda Lornalitz Baez'in Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Latin Amerikalı meşhur model ve oyuncu Lornalitz Baez, Türk prodüktör Priv Eroğlu ile anlaştı

Yapımcı ve profesyonel fotoğrafçı Priv Eroğlu yaptığı açıklamada dünyaca meşhur bir isimle çalışmaktan nedeniyle mutlu olduklarını, çekimler için önümüzdeki aylarda Lornalitz Baez'in Türkiye'ye geleceğini duyurdu. Eroğlu, çekim alanları olarak dört manâlı şehrin seçildiğini, bunların İstanbul, Antalya, Muğla ve Nevşehir olduğunu açıkladı. Özellikle Kapadokya'daki balonlarla yapılacak çekimler ile Ölüdeniz'deki müthiş günbatımı çekimi için hazırlıklarını çoktan planladıklarını açıklayan Eroğlu bu konudaki heyecanını medya ile paylaştı.

Amerika Birleşmiş Devletleri'nın Kaliforniya eyaletinin en kalabalık şehri Los Angeles'ta yaşayan ünlü model ve oyuncu Lornalitz Baez anlaşmanın arkasından Priv Eroğlu'nun sosyal medya hesabındaki paylaşımına “Anlaşma için sabırsızlanıyorum. Olağanüstü fotoğraflar olacak“ yorumunu yaptı. Eroğlu da bu yoruma “Birlikte harika çekimler yapacağız, fazla yakında..” ifadeleri ile cevap verdi.
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER