Menekşe Koyuncu: Solucan Gübresi Üreticisi ve Yarışmacı

Menekşe Koyuncu, solucan gübresi üreticisi ve yarışmacı olarak biliniyor. Doğaya dost bir yöntem olan solucan gübresi üretimi konusunda uzmanlaşmış bir isim.

Menekşe Koyuncu: Solucan Gübresi Üreticisi ve Yarışmacı

Kayseri'den yarışmaya katılan Menekşe Koyuncu, kendini tanıtırken şunları söyledi: "Bağlık ve bahçelik bir yerde yaşıyorum. Tarım ve hayvancılıkla geçim sağlanıyor. Ben ev hanımıyım ve tarlada eşime ve kardeşime yardımcı oluyorum."

ViyanaSolucan Gübresi Uzmanı

Solucan gübresi üreticisi olan Menekşe Koyuncu, Viyana'da aldığı eğitimle bu alanda uzmanlaştığını belirtiyor: "Devletimizin verdiği destekle Viyana'da eğitim aldım. 500 kişilik sınavda birinci oldum ve eğitim için Viyana'ya gönderildim. Solucan gübresi üretimi yaparak, herkesin bu işi yapabileceğini göstermek istiyorum."

30 Bin TL'lik Ödül


Menekşe Koyuncu: Solucan Gübresi Üreticisi ve Yarışmacı

Yarışmanın altıncı sorusunda 'İlahi Komedya' adlı eserin yazarını bilmeyen Menekşe Koyuncu, joker hakkını kullanmadan yarışmadan çekildi. Ancak bu karar, ona 30 bin TL'lik ödül kazandırdı. Menekşe Koyuncu, solucan gübresi üreticiliği ve yarışma başarısıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER