Mert Demir: Müzik Hayatım ve Ailem

Mert Demir, müzik kariyeri ve ailesi hakkında içerik. Genç yetenek Mert Demir'in müzik tutkusu ve ailesiyle olan ilişkisi hakkında detaylar bu içerikte yer alıyor.

Mert Demir: Müzik Hayatım ve Ailem

'Ateşe Düştüm' parçasıyla adından sıkça söz ettiren Mert Demir, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. 30 yaşındaki şarkıcı, "Nasıl gidiyor?" sorusuna, “Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum” yanıtını verdi. Nasıl bir ailede büyüdüğünü anlatan Demir, "Kendi fanusunda yaşayan bir ailem var. Dış dünyaya açılmam biraz geç oldu. Korumacılığından mıdır bilmiyorum ama o fanusun içerisinden çıkmak biraz zaman aldı. Sonra ufak ufak aymaya başlıyorsun. Böyle bir kültür, böyle bir müzik var" cevabını verdi.

Mert Demir: Müzik Tutkusu ve Kariyer Değişimi


Mert Demir: Müzik Tutkusu ve Kariyer Değişimi

"Müzik dışında hayalin var mıydı?" sorusu da yöneltilen ünlü isim, "Avukat olmak istiyordum vazgeçtim, mimar olmak istiyordum vazgeçtim. Sonra aşçı olmak istedim. Sonra bir gitar almamla her şey değişti. 19 yaşından beri müzikten başka bir şey yapmıyorum ama 19'a kadar her şeyi yaptım. Kitap sattım, marangozda çalıştım aklına ne gelebiliyorsa bütün sektörleri denedim. O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi" ifadelerini kullandı.

Mert Demir: İmaj Değişimi ve Bıyık Hikayesi


Mert Demir: İmaj Değişimi ve Bıyık Hikayesi

"Üst düzey yakışıklı birisi değilim" diyen Demir, "Etkilendiğin bir kızı tavlamak için yaptığın en saçma şey" sorusuna, "Benim üç numaralı bakışım yok. Üst düzey yakışıklı birisi de değilim. Dolayısıyla doğrudan iletişime geçmem lazım, yoksa aradaki süreçte saçmalayabilme ihtimalim var" karşılığını verdi. Şarkıcı, kendisiyle özdeşleşen bıyığını nasıl kestiğini de anlattı. "İnsan bıyığıyla mesela bu kadar özdeşleşip bir sene içerisinde kesemez. ‘Bununla tanınıyorum, biraz ekmeğini yiyeyim’ der ama insanlar anlayacak, bu çocuk kafasına göre takılan bir herif. Evde yatıyordum, sabah kalktım aynaya baktım ‘kesiyorum ya’ dedim. Kestim, çekime öyle gittim. Bu kadar hızlı içimden ne geliyorsa onu yapıyorum. Bıyık bıraktığımda çok fazla sert yorumlar da aldım. Bıyığa yeni alışıyordu insanlar ama ben sıkıldım."
Mert Demir: Müzik Hayatım ve Ailem

Mert Demir: Müzik Hayatım ve Ailem

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER