Meryem dizisi 21. bölümde Oktay hayatını kaybedecek mi?

Meryem dizisi 21. bölümde Oktay hayatını kaybedecek mi?

Meryem dizisi 21. bölümde Oktay hayatını kaybedecek mi?
Kanal D ekranlarının başarılı dizisi Meryem yeni bölüm fragmanı ile Oktay için tehlikeli bir sürecin başlayacağını gösterdi. Geçtiğimiz hafta babasının katilinin Oktay olduğunu öğrenen genç kız ne pahasına olursa olsun intikamını alacağını belirtmişti. Peki, Meryem dizisinin 20 Aralık Çarşamba günü diziseverlerle buluşacak olan yeni bölümünde neler yaşanacak?

Meryem son bölümde babasıyla ilgili gerçekleri öğrenen genç kız intikam için kendisine söz vermişti. Öte yandan kazada direksiyon koltuğunda Oktay'ın olduğunu öğrenen Savaş, savcıyı öldürmek isterken genç kızın kendisine engel olmasıyla birlikte katil olmaktan kurtulmuştu. İşte Meryem dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

MERYEM DİZİSİ 21. BÖLÜM ÖZETİ

20 Aralık 2017 Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümünde genç kız ile Oktay, aralarındaki tüm engellerin kalktığını düşünürler. Kendilerini yalnızca aşka bırakan ikilinin saadeti, Güçlü’den gelen telefonla son bulur. Güçlü, savcı Oktay’ın öldüğünü haber verir.

Savaş ile sevgilisi, tüm kötülüklere rağmen bir araya gelmeyi başarırlar. Savaş, Meryem’e duyguları olduğunu anladığı andan beri genç kızdan gelecek cevabı bekliyordu. masum kız ise bir arada olmalarının doğru olmadığını düşündüğü için Savaş’a karşı bir şey hissetmediğini savunuyordu. Genç kız kalbinin sesini dinlediği an, bambaşka şeyler hissettiğini anlar. Savaş’ın aşk çağrılarına bu kez karşılık verir.

Fakat ikilinin mutlu zamanları çok uzun sürmez. Derin’in, Oktay’ı hastaneden kaçırırken geçirdikleri trafik kazası herkesi şaşkınlığa uğratır. Güçlü, bu haberi Savaş ile paylaşmaya karar verir. Savaş’ı arayan Güçlü, Oktay’ın gözleri önünde yanarak öldüğünü söyler. Bu haberi alan genç kız büyük bir şok yaşar. Kendinden çok etrafındakileri düşünen masum kız, büyük bir vicdan muhakemesi yapar. Oktay’ın ölümünden kendisinin sorumlu olduğunu düşünmeye başlar.

Öte yandan Burcu’nun geçmişteki acılarını gören Güçlü, onun kalbini kazanabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Burcu’nun yaşadığı problemleri tekrar yaşamayacağının garantisini veren Güçlü, Burcu’dan gelecek cevabı bekler.

Meryem, heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER