Müge Soner: Zorluklara Rağmen Başarı Hikayesi

Müge Soner, hayatındaki zorluklara rağmen başarıya ulaşan ilham verici bir hikayeyi paylaşıyor. Engelleri aşarak hedeflerine emin adımlarla ilerleyen bir başarı öyküsü.

Müge Soner: Zorluklara Rağmen Başarı Hikayesi

Müge Soner'in ilham veren hikayesi genç yaşta kanserle mücadeleyle başladı. Hastalıkla savaşırken aldığı kilolarla mücadele etti ve 240 kiloya ulaştı. Ancak pes etmeyen Müge, ameliyatlar, diyet ve sporla tam 160 kilo vererek 80 kiloya düştü.


Müge Soner: Zorluklara Rağmen Başarı Hikayesi

İlk single çalışması "Üfle de Söneyim" ile müzik dünyasına adım atmaya hazırlanan Müge, Başkent Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra Amerika'da eğitimine devam etti. Yönetim Bilimleri alanında High Line Community College'da ve Halkla İlişkiler alanında University of Washington'da eğitim aldı.


Müge Soner: Zorluklara Rağmen Başarı Hikayesi

Ankara Halk Oyuncuları ve Ankara Sanat'ta tiyatro eğitimi alan Müge, sahne tutkusunu keşfetti. Başkent Üniversitesi tiyatro topluluğunun kurucularından biri olan Müge, oyunculuk ve yönetmenlik deneyimlerini geliştirdi. Ayrıca Levent Kırca ve Oya Başar tiyatrolarında profesyonel sahne deneyimleri yaşadı.

Müge, sanat dünyasında başarılı olmayı hedeflerken, müziğe olan tutkusunu da sahneye taşıyarak birçok insana ilham vermeyi amaçlıyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER