Nesrin Sipahi: Müzik Tutkusuyla Dolu Bir Yaşam

Nesrin Sipahi'nin müzikle dolu yaşamını keşfedin! Müzik tutkusuyla büyüleyen bu başarılı sanatçının hikayesi sizi etkileyecek. Detaylar için tıklayın!

Nesrin Sipahi: Müzik Tutkusuyla Dolu Bir Yaşam

Nesrin Sipahi, sanat ve müzik dolu bir ailede büyüdüğünü belirterek, "Çocukluğumdan itibaren müziğe olan ilgim her zaman yüksekti. Kulağım çok iyiydi, plaklardan çıkan her şarkıyı söyleyebilirdim. Müzikle ilgilenen çevrem, benim yeteneğimi fark ederek beni cesaretlendirdi. Yıldız Kenter de beni teşvik eden isimlerden biriydi. Onun yanında zaman geçirerek okula gidip gelirdim" şeklinde konuştu.


Nesrin Sipahi: Müzik Tutkusuyla Dolu Bir Yaşam

"Sınavda Yan Stüdyoya Ses Gidiyormuş!"

Ankara Radyosu'na kabul sürecini anlatan Sipahi, "Sınav anında çok heyecanlandım. Kalabalık bir sınav salonunda yer alıyordum. Sınav esnasında yan stüdyoya sesimin gittiğini öğrendim. Hocalarım şarkımı bitirdikten sonra yan stüdyoda da söylememi istediler. Çıplak sesimle şarkı söyledim ve stajyer olarak başladım, daha sonra kadrolu personel oldum" dedi.

"Kendimi Sürekli Eleştiririm"

"Filmlerde kendi sesimi duyunca neler hissediyordunuz?" sorusuna Sipahi, "Filmi izlerken değil, kendi performansımı dinlerim. Hangi noktalarda hata yaptığımı belirlemeye çalışırım. Kendimi sürekli eleştiririm" yanıtını verdi.

"Müzik Türleri Birbirine Karıştı"

Sanatçı, 90 yaşında Rıza Cumhur Demir ile stüdyoya girerek rekor kırdığını belirterek, "Günümüzde müzik türleri birbirine o kadar karıştı ki. Ancak 'Deniz dalgalanmadan durulmaz' derler. Türk sanat müziği tekrar popüler olacak. Ben de Türk müziğinin unutulmaması için stüdyoya girdim" dedi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2024, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER