Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu

Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu KADİR DOĞULU: "Fazla üzüldüm.

Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu

Nur Yerlitaş'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu

KADİR DOĞULU: "Fazla üzüldüm. Nurlar içinde uyu Allah rahmet eylesin."

1/8

LERZAN MUTLU "Allah rahmet eylesin."

2/8

SEDA SAYAN "Yıllarım dostum sırdaşım yol arkadaşım uğur böceğim akıl hocam kılavuzum ismin gibi Nur'lar içinde uyu inşallah NUR YERLİTAŞ. Başımız sağ olsun."

3/8

AJDA PEKKAN "Benim çok çok değerli ve özel arkadaşım... Moda dünyasında kendine ait bir dönem açan, tarzı, yaratıcılığı, reformcu fikirleriyle fark yaratan, sahne ve gösteri dünyasını öylesine benimsemiş ve muhteşem işler çıkarmış bir markaydın sen. Bizlere alımlılık katan kostümlerini, güzel kalbini ve dostluğunu hatırlamamak muhtemel yok. Bugün bu erken ayrılığın derin üzüntüsü içindeyim. Allah'tan rahmet diliyorum. Nurlar içinde uyu."

4/8

İZZET ÇAPA "Yüreği tertemiz, sevgisi cana yakın, dostluğu emsalsiz, sohbeti çok kıymetli bir yakınımı, can arkadaşım Nur Yerlitaş’ı kaybettiğimizi öğrendim bir kaç dakika önce...Fazla çok üzgünüm...Biliyorum ama onu tanıyan cümbür cemaat fazla üzgündür...Başımız sağ olsun, Nur’um mekanın cennet, kabrin ismin gibi nur olsun...Seninle saatler süren o sohbetlerimizi çok özleyeceğim..."

5/8

CENK EREN "Fazla çok üzgünüm. Çok eski çok değerli bir dostumu hepimizin hayatına da bir izi olan sevgili Nur Yerlitaş'ı kaybettik. Allah rahmet eylesin."

6/8

NİHAL CANDAN "Seni çok seviyorum, rahatlık içinde uyu güneşim."

7/8

Nur Yerlitaş, 19 saat önce bu fotoğrafını paylaşıp, "Bakma bana o kadar, baktığın yerdeyim bende kal #evdekal" yazmıştı.

8/8
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER