Odabaşı: Filiz Akın ve Ajda Pekkan'a Hayranım

Odabaşı, Türk sinemasının efsane isimleri Filiz Akın ve Ajda Pekkan'a olan hayranlığını anlatıyor. Bu içerikte unutulmaz anılar ve duygusal anekdotlar bulabilirsiniz.

Odabaşı: Filiz Akın ve Ajda Pekkan'a Hayranım

Ünlülerin fotoğrafçısı ve klip yönetmeni olan Nihat Odabaşı, Filiz Akın ve Ajda Pekkan'a olan hayranlığını anlattı.


Odabaşı: Filiz Akın ve Ajda Pekkan'a Hayranım

Filiz Akın'a Hayranlık: Şanlıurfa'da aşiret reisinin oğlu olarak büyüyen Odabaşı, gençlik yıllarında hayal dünyasında mutluluğu Filiz Akın'la bulduğunu söyledi. Yakın zamanda Filiz Akın'ı ziyaret ettiğini ve etkileyici bir deneyim yaşadığını belirten Odabaşı, Akın'ın önce ziyaretini kabul etmediğini ancak sonrasında ısrarları üzerine kabul ettiğini dile getirdi. Odabaşı, Akın'la şimdi mesajlaştıklarını ve onun için çok kıymetli olduğunu ifade etti.


Odabaşı: Filiz Akın ve Ajda Pekkan'a Hayranım

Ajda Pekkan'a Hayranlık: Odabaşı, Ajda Pekkan'la da birçok kez çalıştığını belirterek, onu sokakta gördüğünde hemen heyecanlandığını ve tanıyıp tanımayacağı konusunda endişelendiğini söyledi. Arkadaşlarının Ajda Pekkan'a selam vermesini istediğini belirten Odabaşı, Pekkan'ı büyük bir hayranlıkla takip ettiğini vurguladı.

Poz Vermenin Sırrı: Poz vermenin öğrenilen bir yetenek olduğunu dile getiren Odabaşı, ancak kişinin kendisini sevmediği sürece başkalarının o kişiyi beğenmesinin zor olduğunu ifade etti. "Önce kendini sev" diyen Odabaşı, özgüvenin poz vermenin en önemli unsurlarından biri olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER