İbrahim Tatlıses ve 1 Nisan Şakası

İbrahim Tatlıses'in 1 Nisan şakası, hayranlarını güldürdü ve onlara neşeli bir an yaşattı. Ünlü sanatçının esprili yaklaşımı, herkesi pozitif enerjiyle doldurdu.

İbrahim Tatlıses ve 1 Nisan Şakası

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sosyal medyada yaptığı evlilik açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak sonrasında ortaya çıkan gerçek, herkesi şaşırttı.

Seçim sonuçlarının beklentilerini karşılamayan Tatlıses, sosyal medyada yaptığı paylaşımda evleneceğini duyurmuştu. Ancak sonradan yaptığı açıklamada bu durumun bir 1 Nisan şakası olduğunu belirtti.

İbrahim Tatlıses'in Açıklamaları


İbrahim Tatlıses'in Açıklamaları

İbrahim Tatlıses, sosyal medyada yaptığı evlilik açıklamasının aslında bir şaka olduğunu belirterek, "Seçimi kaybettim ve evleniyorum" şeklindeki paylaşımının 1 Nisan şakası olduğunu açıkladı. Tatlıses, asıl amacının bu paylaşımla esprili bir dille takipçilerini şaşırtmak olduğunu ifade etti.

Sanatçı, Nisan ayı ve şaka tarihleriyle oynayarak takipçilerini kandırmayı başardı. Ardından yapmış olduğu yeni açıklamada, aslında İzmir'de bir ev aldığını ve bu durumu paylaşımında evlenmek şeklinde ifade ettiğini belirtti.

İbrahim Tatlıses'in kelime oyunlarıyla dolu açıklamaları, takipçileri arasında şaşkınlık yarattı ve birçok kişi tarafından şaka olarak algılandı.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER