Özge Özacar: Futbol Sevdalısı Bir Oyuncu

Özge Özacar, futbol sevdalısı bir oyuncu olarak tanınıyor. Kariyeri ve tutkusuyla futbol dünyasında iz bırakan Özacar'ın hikayesi burada!

Özge Özacar: Futbol Sevdalısı Bir Oyuncu

Özge Özacar, son zamanlarda tamamen işine odaklandığını belirtiyor. Kendisi, Fenerbahçe tribünlerinde 16 yaşından bu yana yer alarak futbola olan tutkusunu vurguluyor. İlk maçına Hürriyet Gazetesi'nden kazandığı bilet ile gitmiş olan Özacar için Fenerbahçe büyük bir sevda.


Özge Özacar: Futbol Sevdalısı Bir Oyuncu

"Güzel Tepkiler Alıyorum"


Özge Özacar: Futbol Sevdalısı Bir Oyuncu

Oyuncuya, sokaklardan ve sosyal medyadan gelen tepkiler sorulduğunda, Özacar "Güzel tepkiler alıyorum. İnsanların sevgilerini bana hissettirmeleri harika bir duygu. Sosyal medyada bazen karakterlere odaklanarak olumsuz tepkiler alabiliyorum. İletişim mezunu olmam nedeniyle bu tarz çıkışlara saygı duyuyorum" şeklinde cevap verdi.

"Merve Dizdar'a Hayranım"

Oyuncu, meslektaşı Merve Dizdar'a olan hayranlığını dile getirerek, "Onu çok seviyorum, enerjisi yüksek ve bize ilham veriyor. Harika bir insan" ifadelerini kullandı.

"Haluk Bilginer Bambaşka Bir İdiol"

Usta oyuncu Haluk Bilginer'e olan hayranlığını belirten Özacar, "Onun öğütlerini önemsiyor ve uygulamaya çalışıyorum. Benim için bambaşka biri, umarım biz de onun gibi başarılı oluruz" dedi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER