Nuri Alço'nun Sağlık Durumu

Nuri Alço'nun son sağlık durumu hakkında güncel bilgileri burada bulabilirsiniz. Ünlü komedyenin sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler ve detaylar.

Nuri Alço'nun Sağlık Durumu

Eskişehirli oyuncu Nuri Alço, 6 Nisan'da evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. İlk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.


Nuri Alço'nun Sağlık Durumu

Alço, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın temasının ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.


Nuri Alço'nun Sağlık Durumu

Tedavisi Ankara'da Devam Edecek: Hayati tehlikeyi atlatan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, dün akşam ambulansla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

"Aldığın Her Nefese Şükürler Olsun": Eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Burcu Alço, sanatçının kalp atım hızıyla ilgili rahatsızlığına yönelik kalp pili takılacağını açıkladı. Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az. Seni çok seviyorum, varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha, binlerce kez daha iyi ki Nuri’m" ifadelerini kullandı.


Nuri Alço'nun Sağlık Durumu

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER