Hazal Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube Programında!

Hazal Subaşı, Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu! İkilinin samimi sohbeti ve keyifli anlarıyla dolu bu bölümü kaçırmayın!

Hazal Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube Programında!

2015 yılında üçüncü seçildiği Miss Turkey yarışmasının ardından oyunculuk kariyerine adım atan Hazal Subaşı, son dönemde popülerliğini arttıran isimlerden biri. Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk olan Subaşı, oyunculuk serüvenini ve kişisel hayatını samimi açıklamalarla paylaştı.

"Oyuncu Olmayı Hiç Düşünmemiştim"

Miss Turkey yarışmasına katıldığında oyunculuk kariyeri hakkında hiç düşünmediğini belirten Subaşı, "Kamera arkasında olmak istiyordum. Hâlâ rejiye merakım var" şeklinde konuştu.

"Erik Dalı Oynayarak Ünlü Olacağım Aklıma Gelmezdi"

Güzel oyuncu, "Ne zaman ünlü olduğunu anladın?" sorusuna, "Rol aldığım bir yapımda erik dalı oynadığım sahne viral olmuştu. Moda'da herkes beni konuşuyordu. Erik Dalı oynayarak ünlü olacağım aklıma gelmezdi" diyerek ilginç bir anısını paylaştı.

"Komedi Bir Rolde Hiç Oynamadım"



Komedi türünde bir projede yer almak istediğini dile getiren Subaşı, "Komedi bir rolde hiç oynamadım. Çok isterim ama ilk zamanlar mesleğe sıfırdan başlamışım gibi gerilirim" şeklinde konuştu.

Evliliğe Yeşil Işık


Evliliğe Yeşil Işık

Yaklaşık bir yıldır sevgilisi Atakan Başsavcı ile mutlu bir ilişki sürdüren Subaşı, "Evliliği çocukla bağdaştırdım kafamda ama belli de olmaz" diyerek evlilik konusunda açık kapı bıraktı.

"Yokluğumu Anlasın Diye Ayrılıyordum"



İlişkilerine dair ilginç bir itiraf yapan Hazal Subaşı, "Eğer ilişkimin uzun sürmesini istiyorsam hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum, yokluğumu anlasın diye. 'Bak gidersem görürsün' taktiğiyle iki yıl süren ilişkim oldu" şeklinde dikkat çeken bir detayı paylaştı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER