Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek'ten Yaz Şarkısı Heyecanı

Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek, duygusal sözleri ve enerjik melodisiyle dinleyicilere yaz aylarında keyifli anlar yaşatacakları yeni şarkılarıyla müzik dünyasına heyecan katacaklar.

Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek'ten Yaz Şarkısı Heyecanı

Klip çekimi sırasında bir araya gelen Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek, dinleyicilerle buluşacakları yeni şarkılarının heyecanını paylaştılar. Ceceli, "Keyifli bir klip çekimi gerçekleştiriyoruz. Yaz şarkıları her zaman özel oluyor" derken, Tunçbilek de "Bu şarkıyı dinleyicilerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

Ceceli, Tunçbilek'in sesine hayranlığını dile getirerek, "Rabia ile 3-4 sene önce tanıştık. Harika bir sesi var. Düet şarkılarda en önemli şey ses uyumudur. Rabia ile bu uyumu güzel yakaladığımızı düşünüyorum. Klip çekimindeki atmosfer de çok güzel, özellikle çiçeklerle dolu sandal sahnesi çok etkileyici olacak" dedi.

Geçtiğimiz haçta saç ektirdiği iddialarıyla ilgili konuşan Ceceli, "Evet, saç ektirdim. Bana biraz süre tanıyın, saçlarımın nasıl görüneceğini göreceksiniz. Sanırım bu klip için ilk kez şapka taktım. Saç ektirmeye çok ihtiyacım olmasa da yaş ilerliyor tabii. Bu yüzden geçen ay bu işi hallettim" şeklinde açıklamalarda bulundu.


Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek'ten Yaz Şarkısı Heyecanı

Rabia Tunçbilek'ten Belçika Macerası

Rabia Tunçbilek, Bayram tatilinde Belçika'da verdiği konser sonrasında yaşadığı besin zehirlenmesi hakkında konuştu. Tunçbilek, "Belçika'da konser sonrası yediğim midyeden sonra besin zehirlenmesi geçirdim. Konser keyifliydi ama Belçika maceram biraz farklı oldu" dedi.


Mustafa Ceceli ve Rabia Tunçbilek'ten Yaz Şarkısı Heyecanı
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER