Nuri Alço'nun Sağlık Durumu Güncellemesi

Nuri Alço'nun sağ Lahe'deki güçlü duruşu ve pozitif enerjisiyle her anıyla ilham veriyor. Sağlık durumu hakkındaki güncellemeyi kaçırmayın!

Nuri Alço'nun Sağlık Durumu Güncellemesi

Türk sinemasının sevilen ismi Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonrasında hayranlarını endişelendirmişti. Ancak son açıklamalara göre oyuncunun sağlık durumu hakkında olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir'de tatil yapmak için yola çıktığında ani bir rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Alço'nun durumu, eşi Burcu Alço tarafından kamuoyuna duyurulmuştu.

Yoğun Bakımda Tedavi Süreci


Yoğun Bakımda Tedavi Süreci

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da açıklamalarıyla Nuri Alço'nun yoğun bakımda tedavi edildiği ve ileri tetkikler için Eskişehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği bilgisi paylaşılmıştı. Yapılan testler sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyinde damar tıkanıklığı tespit edilen oyuncu için özel bir tedavi programı uygulanmıştı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, süreçle ilgili duygusal bir açıklama yaparak desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Alço, tedavi ve iyileşme sürecini evinde geçirecek ve kalp ritim sorunu nedeniyle kalp pili takılacak.

Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili gelen olumlu haberler, sevenlerini sevindirmiş ve dualarını daha da artırmıştır. Nuri Alço'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına kavuşmasını yürekten diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 17:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER