Pelin Öztekin'den Tatil Planları ve Emeklerin Heba Olmaması Üzerine Açıklamalar

Pelin Öztekin, tatil planları ve emeklerin boşa gitmemesi konusunda önemli açıklamalarda bulunuyor. Tatil keyfi ve emeklerin değerini koruma hakkında bilgi edinin.

Pelin Öztekin'den Tatil Planları ve Emeklerin Heba Olmaması Üzerine Açıklamalar

Pelin Öztekin'den Tatil Planları


Pelin Öztekin'den Tatil Planları

Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Atina’ya tatile gidip, orada Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos’un maçını izleyeceğini söyleyen Öztekin, tatil planlarından şöyle bahsetti:


Pelin Öztekin'den Tatil Planları ve Emeklerin Heba Olmaması Üzerine Açıklamalar
  • Atina’ya gideceğim. Fatih hocama gideyim bir de Panathinaikos maçı seyredeyim. Hem bayram turu hem tatil yapacağım.
  • Deniz sezonunu açtım seçim günü, Galatasaray’ın Kalamış tesislerinde. Çok soğuktu gerçi ama şimdi Atina’da devam edeceğim.
  • Ben Ayvalıklı olduğum için biz alışığız soğuk denize, sıcak deniz sevmeyiz. Fedon’dan önce denize düştüm mü? Düştüm.

Emeklerin Heba Olmaması Üzerine


Emeklerin Heba Olmaması Üzerine

Pelin Öztekin, reyting nedeniyle oyuncuların emeklerinin heba olduğunu belirterek, içine sinen işlerle ekranda olmak istediğini söyledi. Öztekin, şunları dile getirdi:

“Son iki yıldır biraz Avrupa’yı gezmek ve yeni yerler keşfetmek için biraz kendime zaman ayırdım. İçime sinen, istediğim rollerle geri dönmek istiyorum. Zaten görüştüğüm işlerin de pek devamı olmadı, ekranda karşılığını bulmadı. Bir sürü emek veriyorsunuz, bir karakter yaratıyorsunuz ve üç bölümde çöp oluyor. Emeğe yazık oluyor. Yakında ekranda olacağım.”

Pelin Öztekin, ayrıca geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’da oynanan Süper Kupa Finali ile ilgili de ilginç bir açıklamada bulundu:

“Hiçbir maçımızda 50’nci saniyede gol atmadık, onun için sevindik. U 19’daki çocuklara yazık, yani geleceklerine yazık. Aileleri de zaten duyduğum kadarıyla bu karara karşı çıkmış. Çıkacaksan A takımınla çıkacaktın, çekileceksen de tamamen çekilecektin. Niye gol atmamıza veya sevinmemize şaşırıyorlar, kupa için oynuyoruz yani. Hiçbir maçımızda 50’nci saniyede gol atmadık, belki de onun sevincidir. Rekor oldu yani. Gole bu kadar sevinmiyoruz, 50 saniyede oldu. Şampiyonlukları ve kupaları seven bir kulübüz.”

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER