Survivor All Star Açık Arttırma Olayı ve Yunus Emre ile Aleyna Arasındaki İlişki

Survivor All Star'da yaşanan açık arttırma olayı ve Yunus Emre ile Aleyna arasındaki ilişki hakkında son gelişmeler. Olayların perde arkasını keşfedin ve detayları öğrenin.

Survivor All Star Açık Arttırma Olayı ve Yunus Emre ile Aleyna Arasındaki İlişki

Survivor All Star Açık Arttırma Olayı


Survivor All Star Açık Arttırma Olayı

Survivor All Star'da dün akşam ödül oyunu sonrasında kırmızı takım +1000 peso ile açık arttırma oynadı. İki takım oyuncularının para ve yemek dengesini kurmaya çalıştığı açık arttırma oyununda Yunus Emre ile Aleyna arasında yaşananlar dikkat çekti.

Yunus Emre ve Aleyna Arasındaki İlişki

Yarışmanın ilk gününden beri Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık ve temaslar dikkat çekiyordu. Aleyna'nın annesi ve Yunus Emre'nin eşi tarafından yapılan uyarılara rağmen ikilinin yakınlığı devam ediyor. Açık arttırmada yaşanan olaylar da ikilinin ilişkisine dair soru işaretlerini artırdı.

650 peso karşılığında çikolatalı pasta alan Yunus Emre'nin bu pastayı Aleyna ile paylaşması diğer yarışmacıların da dikkatini çekti. Acun Ilıcalı'nın uyarısıyla karşılaşan ikili, paylaşımın yemeklerde olmadığını hatırlatıldı. Ancak Aleyna'nın bu uyarıya karşı sadece "Hepsi arkadaşım, tamam" demesi dikkat çekti.

Acun Ilıcalı, "Yemek paylaşması yoktu. Siz yine berabere döndünüz. Takımca yiyin diye vermedik yemeği. Arkadaşlar, paylaşım yok yemeklerde. Geri al pastanı Yunus Emre. Kendin yiyebilirsin." diyerek çifti uyardı. Ancak Aleyna'nın, uyarı olmadığını belirtmesi üzerine Acun Ilıcalı, "Onu herhalde tahmin edersiniz diye düşündük" dedi.

İkilinin yaşadığı bu olaylar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

  • Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER