Survivor'da Pınar Saka'nın Macerası ve Özge'nin Ölüm Haberi

Survivor'da Pınar Saka'nın macerası nasıl başladı? Özge'nin ölüm haberi ile yarışmacılar nasıl başa çıkacak? Heyecan dolu anlar için tıklayın!

Survivor'da Pınar Saka'nın Macerası ve Özge'nin Ölüm Haberi

Pınar Saka'nın Survivor Macerası


Pınar Saka'nın Survivor Macerası

Survivor All Star'da yaşadığı tartışmalarla dikkat çeken Pınar Saka, Aysu Keskin ile çıktığı düelloyu kaybederek yarışmaya veda edip Türkiye'ye dönmüştü.

Özge'nin Ölüm Haberi


Özge'nin Ölüm Haberi

ACI HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU: Pınar Saka, sosyal medya hesabından kuzeni Özge'nin hayatını kaybettiğini duyurdu. Kuzeniyle hastane odasında çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak duygularını ifade etti.

Geçmişe Dayalı Tartışma

TARTIŞMA SEBEBİ GEÇMİŞ YILLARA DAYANIYORMUŞ: Nagihan, Pınar'la Sema'nın kavgası sonrası geçmiş yıllara dayanan bir tartışmanın olduğunu açıkladı. Atletizm kariyerlerindeki bir anlaşmazlığın Survivor'da da devam ettiğini belirtti.

Nagihan'ın Açıklamaları

Nagihan, "Sadece bu Survivor değil. Bir önceki Survivor ve 2011 yılına dayanan bizim, benim, Merve Aydın'ın, Pınar Saka'nın dünya şampiyonasında madalya aldıktan sonra 4*400 metre bayraklı yarışa çıkacaktık..." diyerek Pınar ve Sema arasındaki geçmişe dayalı anlaşmazlığı detaylıca anlattı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER