Yasemin Kay Allen ve Erdal Kaya Aşkı Sosyal Medyayı Salladı

Yasemin Kay Allen ve Erdal Kaya aşkı sosyal medyayı salladı! İkilinin ilişkisi, hayranlarını heyecanlandırdı ve merak uyandırdı. Detaylar için tıklayın!

Yasemin Kay Allen ve Erdal Kaya Aşkı Sosyal Medyayı Salladı

Ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, son zamanlarda aşk hayatıyla gündemde. Allen, eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile olan ilişkisini sosyal medyada ilan etti. İkili, atış talimi yaparken çektikleri fotoğrafı paylaşarak aşklarını duyurdu.

"Yenge Diyecek Cesaretiniz Var mı?"



Hayranları, Erdal Kaya'ya "Yenge diyecek cesaretiniz var mı?" şeklinde espri yapınca Kaya, "İlk defa onay veriyorum bu muhabbete. Şu ana kadar hiç yengeniz olmadı, ta ki bugüne kadar, şimdi diyebilirsiniz" yanıtını verdi.

Yasemin Allen'in Espiri Dolu Paylaşımları


Yasemin Allen'in Espiri Dolu Paylaşımları

Yasemin Allen, "Sakar kız Candy... Biri jilet, diğeri de masa kenarı. Sürekli bir yerlere çarpıyorum" notuyla yaptığı yeni paylaşımına sevgilisi Erdal Kaya'dan destek geldi. Kaya, paylaşıma öpücük emojisiyle "Artık en büyük hayranın benim" yorumunu yaptı.

Atış Talimi Heyecanı


Atış Talimi Heyecanı

Allen, sevgilisi Erdal Kaya'dan atış eğitimi aldığı anları sosyal medyada paylaştı. Kaya, sevgilisine verdiği eğitimde başarılı olunca takipçileri de heyecanlandı.


Yasemin Kay Allen ve Erdal Kaya Aşkı Sosyal Medyayı Salladı
  • Yasemin Kay Allen ve Erdal Kaya çifti, sosyal medyada romantik paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.
  • Allen'in esprili paylaşımları takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor.
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 21:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ozge gitti
Ozge gitti - 2 hafta Önce

Nadide, vuslata erdi
Nadide, vuslata erdi
04.07.1997 - 00:00
|
Son Güncellenme: 04.07.1997 - 00:00
İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Nadide Sultan Türkoğlu'nun şarkıcılık hayali sonunda gerçekleşti.
"Vuslata Beş kala" albümünü bir süre önce piyasaya çıkaran, ailesinin karşı çıkmasına karşın şarkıcı olan 20 yaşındaki Sultan, 12 yaşından beri müzikle ilgileniyor. Ailesinin kendisini müzikten uzaklaştırmak için zor bir okula, Beykoz Su Ürünleri Meslek Lisesi'ne verdiğini belirten Sultan, "Annem ve babam doktor olmamı istedi. Benim gönlümde yatan aslan hep müzik oldu. Orta öğrenimimi sürdürürken özel dersler aldım. 5.5 yıl Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne gittim. Liseden sonra da konservatuara girdim" dedi.
Nakliyeciler Sendikası Başkanı Ahmet Türkoğlu'yla, Göztepe'de "Hanımın Yeri" adlı bir şarküteri işleten Hatice Öztınaztı'nın kızı Sultan'ın şarkıcılıktaki hedefi kalıcı olmak. 1996 - 97 öğretim yılında okul kaydını dondurup, hem para kazanmak hem de müzikle daha fazla iç içe olmak amacıyla sahneye çıkan Sultan, Coşkun Sabah ve Fatih Ürek'le "Papyon Aydın"a, albüm kayıtlarındaysa Ebru Yaşar ve Ajda Pekkan gibi ünlülere vokal yaptı.
Sultan, artık şarkıcılıkla okulunu bir arada ve başarıyla yürütmeye kararlı. 8 yıldır Türk müziği eğitimi alan Sultan, aranjörlüğünü Garo Mafyan'ın yaptığı albümde "pop - alaturka" tarzında şarkılara yer veriyor.

Yesim valiz
Yesim valiz - 2 hafta Önce

İşte Sezen’in son bombası
25.01.2003 - 00:00
|
Son Güncellenme: 25.01.2003 - 00:00
İşte Sezen’in son bombası





MÜZİK dünyasına damgasını vuran, her biri klasikleşip gönüllere kazınan onlarca şarkıya söz yazarı ve besteci olarak imza atan Sezen Aksu, yine olay yaratacak bir parça hazırladı. Aksu, ‘Kadın Delisi’ adlı parçayı okuması için Esra Özmen’e verdi. Özmen’in ‘İlk kullanım bedeli’ olarak Aksu’ya 15 bin dolar ödediği parçanın düzenlemesini ise Aykut Gürel yaptı.

Son halini çok beğendi
BİR dönem orkestrasında görev yaptığı Aksu’yla ilişkisi eskisi gibi sıcak olmayan Gürel, ‘Parçayı iyi yaparsam belki aramız düzelir’ deyip, ‘Kadın Delisi’ne büyük özen gösterdi. Parçanın bitmiş halini dinledikten sonra çok beğenen Aksu, Özmen’le Gürel’i yalısına çağırıp tebrik etti. Özmen’in yakında, piyasaya çıkacak albümünün adı da ‘Kadın Delisi’ olacak.

Tamamını Esra Özmen’in albümünde dinleyeceğiniz ‘Kadın Delisi’ adlı parçanın ilk iki dörtlüğü şöyle..
Arıyorum

SIRADAKİ HABER