Survivor 2021: Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı ve Diğer Gelişmeler

Survivor 2021'de Yasin Obuz'un düello sonrası yaşadığı sakatlık ve diğer gelişmeleri yakından takip edin. Heyecan dolu anları kaçırmayın!

Survivor 2021: Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı ve Diğer Gelişmeler

Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı


Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı

Survivor 2021'in son bölümünde Yasin Obuz, düello sırasında yaşadığı sakatlığı açıkladı. Yasin, "Hakan için konuşmak gerekirse adada iyi bir arkadaştı. Oyunda da baya takıma destek veriyordu her zaman. Bizim takımdan birisinin elenmesi gerekiyordu. Ya o ya da ben elenecektim. Hakan elendi. Benim adıma düelloda sakinliğimi iyi korudum ve bu defa atış kombinasyonu iyi yakaladım. Ben burada kaldım. Düello gerçekten çok farklı bir atmosfermiş. Düellodan çıktım ama maalesef ayağımı düelloda bıraktım. Arka adelemden çok kötü sakatlandım. Umarım çok kötü değildir. Zaten hafta boyunca hep sakat ayakla oynamıştım. Çünkü düello da oynamak zorundaydım. Kendime düellodan korktuğu için sakatım ve oynamıyor dedirtemezdim kendime. O yüzden sakat sakat oynaması seçtim. Bugün oynayamacağım çünkü emara gideceğim." şeklinde konuştu.


Survivor 2021: Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı ve Diğer Gelişmeler

Aleyna'nın Hata Anı: Berna'nın Halkasını Kullanması


Aleyna'nın Hata Anı: Berna'nın Halkasını Kullanması

Aleyna Kalaycıoğlu ile Berna Canbeldek arasındaki yarışmada, Berna'nın halkası Aleyna'nın önüne düştü. Farkında olmadan halkayı kullanarak atış yapan Aleyna, oyun sonrası hatasını fark ederek Berna'ya halkasını iade etti. Berna ise durumu normal karşılayarak herhangi bir problem olmadığını belirtti.

Furkan ile Sercan Arasındaki Gerilim: Damla Can ile Nefise Karatay arasındaki yarış sırasında Furkan ile Sercan arasında gerilim yaşandı. İkili, oyun sonrası birbirlerine dertlerini anlatırken tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından taraflar sakinleşerek yarışmaya devam etti.


Survivor 2021: Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı ve Diğer Gelişmeler

Ortalık Bir Anda Karıştı! Yunus Emre ile Ogeday Yumruk Yumruğa: Yaman'ın çıkış hatası sonrası Kırmızı takımdan gelen itirazlarla başlayan olay, Ogeday ve Yunus Emre arasında yumruklaşmaya dönüştü. Yetersiz kalınca yapım ekibi müdahale etmek zorunda kaldı. Olayın ardından Ikili uzaklaştırıldı ve ceza alabilecekleri belirtildi.


Survivor 2021: Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı ve Diğer Gelişmeler

Dokunulmazlık Mavi Takımın: Geçen haftanın dokunulmazlık oyununu 12-9'luk skorla kazanan Mavi takım oldu. Yarışmacılar ödül olarak pizza yedi.


Survivor 2021: Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı ve Diğer Gelişmeler

Acun Ilıcalı'nın Sert Tepkisi: Konseyde yaşanan kavgaları dinleyen Acun Ilıcalı, bazı yarışmacılara sert sözlerle uyarılarda bulundu. Özellikle Yunus Emre'ye sert eleştiriler yönelten Ilıcalı, disiplinsiz davranışları nedeniyle cezalandırılacağını belirtti.

Eleme Adayı: Kırmızı takımda adı en fazla çıkarak ilk eleme adayı olan yarışmacı Özgür Tetik oldu.


Survivor 2021: Yasin Obuz'un Düello Sonrası Sakatlığı ve Diğer Gelişmeler
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2024, 00:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gamzelina
Gamzelina - 2 hafta Önce

Sezen’in doğum hediyelerini okudu
Aşkın Nur Yengi 3 yıl aradan sonra yeni albümü “Gözümün Bebeği”ni Emre Müzik etiketiyle piyasaya çıkardı

Geçen yıllarda eski şarkılarını topladığı bir albümle dinleyicisinin karşısına çıkan Yengi, bu kez albümünde 10 yeni şarkıya yer verdi. Yengi doğum yaptıktan sonra Sezen Aksu’nun kendisine ve kızı Nazlı’ya hediye ettiği “Gözümün Bebeği” ve “Yasak Elmam” şarkılarını da ilk kez bu albümünde okudu.
Yengi stüdyo ve aranjesi de dahil yaklaşık 40 bin TL harcadığı ancak Petek Dinçöz’ün “O şarkıyı önce ben aldım, dava açarım” dediği bestesi Serkan İzzet Özdoğan’a, sözü Günay Çoban’a ait “Yalnızın Biriyim” şarkısını ise kullanmadı. Kayıtları 1 yıl süren albümde Yengi’ye Ozan Çolakoğlu, Mustafa Ceceli, Sinan Ceceli, Gundem Yaylı Grubu, Erdem Somken, Mehmet Akatay, Murat Yeter, Yaşar Akpençe, Betül Demir, Fatih Ahıskalı, Birkan Şener, Göksun Çavdar, Cengiz Baltepe, Kadir Okyay, Eyüp Hamiş, Hasan Gözetlik ve Göksel Kartal gibi ünlü isimler eşlik etti.

Ala
Ala - 2 hafta Önce

97'ye müzikleriyle damga vuranlar... "En" çok konuşulanlar...
97'ye müzikleriyle damga vuranlar... "En" çok konuşulanlar...
30.12.1997 - 00:00
|
Son Güncellenme: 30.12.1997 - 00:00
Spice esti Tarkan nefes kesti

MÜZİK dünyası en hareketli yıllarından birisini daha geride bıraktı. Özellikle Batı müziğinde çok önemli olaylar yaşandı.
* SPICE GIRLS: Bazıları "pazarlama harikası" dese de, 5 seksi İngiliz genç kız 50 ülkede müzik listelerinde zirveye yükseldi. Grup, "Yılın Müzik Afeti" olarak adlandırıldı.
* ELTON JOHN: Ünlü pop - rock şarkıcısı, Prenses Diana'nın cenazesinde "Candle In the Wind" parçasını okuyarak, son görevini en güzel biçimde yerine getirdi. Parça 35 milyon kopya ve 32 milyon dolar gelirle "tüm zamanların en çok satan single"ı oldu.
* HUTHENCE: Ünlü INXS'in solisti Michael Huthence'ın bir seks oyunu sırasında yaşamını yitirmesi dünyada büyük bir şok yarattı.
* BOSNA KONSERLERİ: Pavarotti'den Phil Collins'e kadar pekçok müzisyen Bosnalı çocuklar için konser verdi. U2'nun Saraybosna'daki konseri ise tüm dünya ajanslarında birinci haber oldu.
* JANET'İN REKORU: Michael Jackson'ın kızkardeşi Janet Jackson ağabeyinin şöhretini gölgede bıraktı. Virjin Plak ile tam 80 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayan ünlü şarkıcı 5 milyon satmayı hedefledi.
* RİCK MARTİN: İspanyol şarkıcı yaz boyunca diskotekleri sallayıp, yuvarladı. Türkiye'ye de gelen genç sanatçı 1998 Dünya Kupası'nın şarkısını da seslendirdi.

RENGARENK bir yıl yaşanan magazin dünyasında yüzlerce sanatçı yeni çalışmaları, konserleri ve filmleriyle gündeme geldi. Ama bazı sanatçılar vardı ki, 1997'ye adlarını altın harflerle yazdırdılar ve unutulmazlar kervanına katıldılar.
* TARKAN
Türk gençlerinin son ilahı, 3 yıllık bir aradan sonra yeni albümüyle "merhaba" dedi. Milyonlarca gencin sabırsızlıkla beklediği "Ölürüm Sana" bir hafta içinde listelerin zirvesine oturdu. Klipleriyle ilgilerin odak noktası oldu. Büyük Avrupa turnesinde, 35 kentte, dört dörtlük konserler verdi, onbinlerce hayranına seslendi.
* MUAZZEZ ERSOY
Türk Sanat Müziği'nde Yılın Kadın Sanatçısı seçilen Muazzez Ersoy; Nostalji 1 ve Nostalji 2 albümleriyle gönüllerde taht kurdu. Ünlü şarkıcı bu yıl içinde Nostalji 3 adlı albümüyle hayranlarının karşısına çıktı. 3 ay içinde 2 milyonluk satış barajını aşan sanatçı inanılmazı başardı.
* SEZEN AKSU
97'nin son günlerinde bomba gibi patladı. Ünlü sanatçı, müzikleri Goran Bragoviç'e ait olan "Düğün ve Cenaze" adlı albümüyle bambaşka bir görünümle hayranlarının karşısına çıktı. Yazın Rumelihisarı'nda, kışın Bostancı Gösteri Merkezi'nde sevenleriyle buluştu, coşkulu konserler verdi.
* NİLÜFER
1997'nin tartışmasız en başarılı isimlerinden birisi de Nilüfer'di. Yeni albümüyle ortalığı yıkıp geçen sanatçı bir anda müzik listelerinin zirvesine yerleşti. UNICEF tarafından Gönüllü Barış Elçisi seçilen ünlü şarkıcı büyük Atatürk'ün doğduğu kent olan Selanik'te muhteşem bir konser verdi.
* İBRAHİM TATLISES
Milyonların sevgilisi albümüyle, dizisiyle, tv programıyla rekorlar kırarken, 1997'yi büyük başarılarla geride bıraktı. Ünlü türkücünün bir başka unvanı da en çok konser veren sanatçı olmasıydı. İki kez tüm Anadolu'yu dolaşan İbrahim Tatlıses özel gecelerin de vazgeçilmez ismi oldu.
* MAHSUN KIRMIZIGÜL
Önce albümüyle, sonra da dizisiyle hedefi buldu. Müzikten kazandığımı müziğe yatırdı. Özel hayatındaki fırnıtalar ve Etiler'de yaptırdığı dev müzik stüdyosuyla da uzun süre gazete sütunlarında kendine yer buldu.
* SİBEL CAN
Sahnelerin güzel assolisti "Padişah" adlı şarkısıyla turnayı gözünden vurdu, inanılmaz bir performans sergiledi. Önemli tüm gecelerde sahne aldı, dizilerle de olay yarattı. Albümü 1,5 milyon satışla zirvede ilk 5'e imza attı.
* HÜLYA AVŞAR
Karnı burnunda olmasına rağmen sanatsal faaliyetlerini askıya almadı, şarkılarıyla, dizileriyle, televizyon programlarıyla adından hep söz ettirdi

SIRADAKİ HABER