Rasim Öztekin ve Kızı Pelin Öztekin

Rasim Öztekin ve kızı Pelin Öztekin hakkında merak ettikleriniz, biyografileri, kariyerleri ve güncel haberleri burada bulabilirsiniz. Rasim Öztekin'in hayatı ve sanatı ile ilgili detaylar.

Rasim Öztekin ve Kızı Pelin Öztekin

Merhum sanatçı Rasim Öztekin'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, eğlence programıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı. Ünlü isim son zamanlarda yaptığı açıklamalar ve sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kızı Anma Törenine Katılmamıştı


Kızı Anma Törenine Katılmamıştı

Geçtiğimiz günlerde kendisine anma töreni düzenlenen Rasim Öztekin'in, kızı Pelin Öztekin'in anma töreninde olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Babasının kariyerini takip ederek oyuncu olan Öztekin, Galatasaray’ın maçına giderek tribünden yaptığı paylaşıma; "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim'im" mesajını yazmıştı.

Atina Seyahati ve Futbol Tutkusu


Atina Seyahati ve Futbol Tutkusu

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere takılan Öztekin, Atina’ya tatile gidip, orada Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos’un maçını izleyeceğini söylemişti. Ünlü isim açıklamasında, "Atina’ya gideceğim. Fatih hocama gideyim bir de Panathinaikos maçı seyredeyim. Hem bayram turu hem tatil yapacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Süper Kupa Finali Yorumu


Süper Kupa Finali Yorumu

Oyuncu Pelin Öztekin, geçtiğimiz hafta oynanan Süper Kupa Finali ile ilgili ilginç bir açıklamada bulunmuştu. "Hiçbir maçımızda 50’nci saniyede gol atmadık, onun için sevindik" diyen Öztekin, maçın yarıda kalmasını eleştirmiş ve kulübün şampiyonlukları ve kupaları seven bir kulüp olduğunu belirtmişti.


Rasim Öztekin ve Kızı Pelin Öztekin

'İmparator' ile Buluşma


'İmparator' ile Buluşma

2014 yılında mide ameliyatı geçiren ve hızla kilo veren Pelin Öztekin, Atina'da Fatih Terim'i ziyaret etmiş ve Panathinaikos maçını izlemiştir. Ünlü isim, teknik adamı fotoğrafa 'İmparator' olarak etiketlemişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2024, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER