Sanatçı oyuncu Fatma Girik korona virüse aleyhinde evinden çıkmıyor

Türkiye'de ve dünyada “evde kal” çağrısına uyan çoğu meşhur ad gibi Fatma Girik, korona virüsünden korunmak bir süredir Torba Mahallesi'ndeki evinden dışarı çıkmama kararı aldı.

Sanatçı oyuncu Fatma Girik korona virüse aleyhinde evinden çıkmıyor

Türkiye'de ve dünyada “evde kal” çağrısına uyan çoğu meşhur ad gibi Fatma Girik, korona virüsünden korunmak bir süredir Torba Mahallesi'ndeki evinden dışarı çıkmama kararı aldı. Girik'in evinde dezenfekte işlemi yaptırdığı ve beraber yaşadığı 98 yaşında hasta olan annesi Münevver Girik için de önlemler aldığı öğrenildi. Kalça ameliyatından dolayı yürüme güçlüğü çeken ve fizik tedaviye dışarı giden Girik'in tedavisine evinde devam ettiği öğrenildi.

Başkan Aras'tan ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'da ressam oyuncuyu evinde ziyaret ederek aldığı önlemlerden dolayı teşekkür etti. sağlık durumu ile ilgili data alan Aras, ihtiyaçları olduğu süre çağrı merkezini araması halinde Bodrum Belediye ekiplerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayabileceğini anlattı. Aras, evinde kalan tüm büyüklerinin yanına olduğunu ve 24 saat Belediye ekiplerinin hizmet verdiğini Girik'e anlattı. Girik ise bütün halkın bu çağrıya kulak vermesini özellikle ihtiyar kesimin kuşkusuz evden çıkmaması gerektiğini söyledi. Girik, ülkenin güç günlerden geçtiğini belirterek kurallara uyulması gerektiğini yoksa bu virüsün daha da fazla yayılabileceğini söyledi.

öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Fatma Girik'in sohbet ederken uyulması gereken kurallardan biri olan hitabe mesafesine de dikkat ettikleri görüldü.

Eren Ayhan
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER