Baba 3 filmi konusu ne? Baba 3 oyuncuları kimler?

Godfather üçlemesinin son filminde bundan böyle yaşlanan Micheal, aile işini meşrulaştırmak için çabalar, fakat kan dökülmeye devam eder.Peki Baba 3 filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Baba üçlemesinin son filmi olan Baba 3, 1990 yılında yeniden Al Pacino başrolünde vizyona girdi.

Baba 3 filmi konusu ne? Baba 3 oyuncuları kimler?

Godfather üçlemesinin son filminde bundan böyle yaşlanan Micheal, aile işini meşrulaştırmak için çabalar, fakat kan dökülmeye devam eder.Peki Baba 3 filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Baba üçlemesinin son filmi olan Baba 3, 1990 yılında yeniden Al Pacino başrolünde vizyona girdi. Baba Michael Corleone artık 60 yaşını geçmiştir ve babalığı devredecek bir mirasçı aramaktadır.

BABA 3 KONUSU NE?

Michael Corleone senelerdir başarılı olmak istediği şey, aileyi bir suç örgütü konumundan çıkartıp hukuki iş yapan bir aile haline getirme projesini her tarafta ele almaktadır. Bunun için dindar kılığına bürünüp Vatikan’ın sahibi olduğu bir şirkete ortak edinmek istemektedir. Bunun için Kardinal Labirtoni’ye 600 milyon dolar rüşvet vermiştir. Onlar da bu parayı alıp üzerine yatmışlardır ve bu durum Corleone ailesini bütün anlamıyla her tarafta savaşa sürükler. Bundan sonradan düşmanları Michael’i ortadan kaldırmayı bile düşünürler. Michael artık günahlarından arınmak ve bir daha günah işlememek üzere günah hariç tutmak ister. Bu işlere onun yerine birisinin bakmasının zamanı gelmiştir. Michael’in yeğeni olan Vincenzo “Vincent” Mancini , Michael’ın kızı Mary’i sevmektedir. Michael bu ilişkiyi istememektedir. Michael, Vincent Mancini’yi kendi konumuna getirir ancak kızının peşini bırakması şartıyla. Bundan Böyle Don Vincenzo Corleone’dir.
Vincent, Sonny’nin oğludur ve o da babası gibi ivedi öfkelenen bir yapıya sahiptir.Vincent aile düşmanlarını, Michael’in oğlu Anthony’nin opera gecesi esnasında ortadan kaldırttırır. Gecenin sonunda, Michael Corleone ve kızı Mary kiralık katil tarafından vurulur. Mary ölür. Kurşun babasının omzuna isabet eder. Filmin sonunda Michael, Sicilya’daki evinin bahçesinde, oturduğu sandalyeden düşer ve hayata gözlerini yumar.

BABA 3 OYUNCULARI KİMLER?

Al Pacino
Diane Keaton
Andy Garcia
Talia Shire
Sofia Coppola
Eli Wallach
George Hamilton
Joe Mantegna
Bridget Fonda

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER