Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in Milano Tatili

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, Milano'da unutulmaz bir tatil geçiriyorlar. İtalya'nın büyüleyici atmosferinde aşk ve macera dolu anlar yaşanıyor.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in Milano Tatili

İtalya'nın Romantik Atmosferinde Serenay Sarıkaya ve Mert Demir


İtalya'nın Romantik Atmosferinde Serenay Sarıkaya ve Mert Demir

Serenay Sarıkaya, ünlü şarkıcı Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısına yaptığı vokalle gündeme gelmiş, ardından ikilinin aşk yaşadığı dedikoduları yayılmıştı. Oyuncu bu durumu doğrulamamış olsa da, Demir'in konserine katılarak sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak ilişkilerini açıkça ilan etmiş oldu. Sevgililer, geçtiğimiz hafta romantik bir tatil için İtalya'nın tarihi ve romantik şehri Milano'ya uçtu.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, basından kaçmaya çalışsalar da yan yana görüntülenmekten kurtulamadılar. İkilinin birlikte çekilmiş fotoğrafı, Gossip Pasta adlı Instagram hesabında paylaşıldı.

Havalimanında Aşk Dolu Anlar

1 haftalık tatilden dönen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, İstanbul Havalimanı'nda objektiflere yakalandı. İki sevgili, dikkat çekmemek için havalimanından ayrı ayrı çıkmayı tercih etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Sarıkaya, kibarca teşekkür ederek uzaklaştı ve sevgilisini uyararak muhabirlerin kendisini çektiğini haber verdi. Yaklaşık 15 dakika sonra ayrı ayrı havalimanından çıkan Mert Demir ise soruları cevapsız bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER