Zeynep Mansur: Şarkıcılığa Başlama Serüveni

Zeynep Mansur'un şarkıcılığa başlama serüvenini keşfedin! Genç yaşta müzik tutkusunu keşfeden Zeynep'in müzik kariyerindeki ilham veren adımlarına tanık olun.

Zeynep Mansur: Şarkıcılığa Başlama Serüveni

1995 yılında düzenlenen Best Model yarışmasında altıncı seçilen Zeynep Mansur, mankenlik kariyerinin ardından şarkıcılığa adım attı. 2002 yılında çıkardığı ilk albümü 'Beyaz Sevdalar' ile müzik dünyasına adım atan sanatçı, Oğuzhan Toracı'nın programına konuk olarak açıklamalarda bulundu.

"İsteğim Hep Şarkıcı Olmaktı"

47 yaşındaki Zeynep Mansur, Ajda Pekkan'ı örnek alarak çocukluk yıllarında şarkıcı olma hayali kurduğunu belirtti. "İsteğim hep şarkıcı olmaktı; rüyamı yaşıyorum, üstüne para ödüyorlar ve ben bu işi yapalı 30 sene oldu" diyen Mansur, müzik tutkusunun hayatındaki önemine vurgu yaptı.


Zeynep Mansur: Şarkıcılığa Başlama Serüveni

"Antidepresan Kullanmadan da Şarkıcı Olunabiliyor"


Zeynep Mansur: Şarkıcılığa Başlama Serüveni

Mansur, ailelerin "Normal bir işe girip, neden emekli olmadın?" gibi sözlerinin müzik sektöründe olumsuz algı oluşturduğunu dile getirdi. "Bu sektörde, antidepresan kullanmadan da şarkıcı olunabiliyor" diyen sanatçı, müzik hayatındaki zorluklara ve başarıya giden yoldaki önemli detaylara değindi.

"Dijital Röntgenciliğe Maruz Kaldım"

Zeynep Mansur, yaşadığı güvenlik endişesine de değindi. Dijital röntgenciliğe maruz kaldığını belirten sanatçı, evinin drone ile izlendiğini fark ettiğinde rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Öte yandan, emeklilik konusunda da açıklamalarda bulunan Mansur, EYT ile emekli olduğunu duyurdu.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER