Zafer Algöz Ailesinin Ardından İkinci Acıyı da Yaşadı

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, ailesinin ardından ikinci büyük acıyı da yaşadı. Detaylar haberimizde!

Zafer Algöz Ailesinin Ardından İkinci Acıyı da Yaşadı

Zafer Algöz, 8 Mart tarihinde annesinin kaybının ardından yasa boğulmuştu. 83 yaşındaki annesi Güner Algöz'ü tedavi gördüğü hastanede kaybeden ünlü oyuncu, geçtiğimiz haçta babası Cevdet Algöz'ü de son yolculuğuna uğurladı.

"Ailemizin Ulu Çınarı Artık Aramızda Değil"



Anneleri Güner Algöz'ü kaybettikten sonra sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yapan Algöz, "Ailemizin ulu çınarı, sevgili annemiz Güner Algöz’ü kaybettik. Acımız büyük, tüm sevenlerinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"Aşıklar Cennette Buluştular"



Babası Cevdet Algöz'ün vefat haberini alan Zafer Algöz, "Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız, Geriş Kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin" dedi.

"Ruhsal Bir Boşluk İçindeyim"



Ramazan Bayramı'nı ailesini kaybetmenin hüznü ile karşılayan Zafer Algöz, annesi ve babasının fotoğrafını paylaşarak "Sizler olmadan ilk bayramımız. Mekânları cennet, ruhları şad olsun" mesajını paylaştı.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2024, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER