Sertab Erener Eurovision Sahnesine Geri Dönüyor

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, Eurovision sahnesine geri dönüyor! Sertab Erener'in Eurovision macerası hakkında detaylı bilgiler burada. Kaçırma!

Sertab Erener Eurovision Sahnesine Geri Dönüyor

2003 yılında Türkiye'ye birincilik getiren unutulmaz isim Sertab Erener, Eurovision Müzik Yarışması sahnesinde yer almak için geri dönüşünü yapıyor. Bu kez İsveç'in Malmö şehrinde gerçekleşecek yarışmada sahne alacak olan Erener, eski Eurovision yıldızları arasında yer alacak.

7 Mayıs'ta gerçekleşecek birinci yarı finalde İsveç'in pop yıldızı Benjamin Ingrosso konuk olacak. 9 Mayıs Perşembe akşamındaki ikinci yarı finalde ise Eurovision tarihinde birincilik yaşamış kadın sanatçılar sahne alacak. Gecede Sertab Erener, "Everyway That I Can" şarkısını seslendirecek. Ayrıca 2005'te Yunanistan'a birinciliği getiren Helena Paparizou "My Number One" ve 1999'da İsveç'i birinci yapan Charlotte Perrelli, "Take Me to Your Heaven" şarkısıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.


Sertab Erener Eurovision Sahnesine Geri Dönüyor

Everyway That I Can'in Yeniden Yorumlanmış Hali


Everyway That I Can'in Yeniden Yorumlanmış Hali

Sertab Erener, Eurovision için aldığı daveti heyecanla karşıladı ve şarkısını özel bir versiyonla seslendireceğini duyurdu. "Everyway That I Can" şarkısının daha önce hiç duyulmamış bir yorumu Malmö Arena'da Eurovision sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

68. Eurovision Şarkı Yarışması'nın büyük finali ise 11 Mayıs Cumartesi gecesi gerçekleşecek. Yarışmanın uluslararası hayranları, Sertab Erener'in yeniden sahnede olacak olmasından dolayı büyük bir heyecan içinde. "Türkiye'yi Eurovision'da tekrar görmek harika olacak. Kraliçe geri dönüyor!" yorumları sosyal medyada dolaşıyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER