Sıla, 23 Nisan Coşkusunu Kayseri'de Yaşattı

Sıla, 23 Nisan coşkusunu Kayseri'de doyasıya yaşattı! Konserin büyüsüne kapılmak için detayları hemen öğrenin. Unutulmaz bir gece için hazır mısınız?

Sıla, 23 Nisan Coşkusunu Kayseri'de Yaşattı

Sıla, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kayseri Erciyes Kültür Merkezi'nde unutulmaz bir konser verdi. Sahne performansıyla hayranlarına müzik dolu bir gece yaşatan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarıyla coşkuyu doruğa çıkardı. Ancak Sıla'nın konserde sürpriz bir performans sergilemesi herkesi büyüledi.

Barış Manço Şarkısıyla Bayram Hediyesi

Sıla, repertuvarına Barış Manço'nun unutulmaz şarkılarından "Arkadaşım Eşek"i ekleyerek çocukları ve büyükleri duygulandırdı. Konserde "Hepimizin bayramı kutlu olsun" diyen Sıla, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Barış Manço'yu anarak, çocukları düşünen nadir sanatçılardan biri olduğunu vurguladı. Sıla, Barış Manço'nun eserini ilk kez 23 Nisan'da Kayseri'deki konserde seslendirerek, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

"Ulu Önder'e bize ve çocuklara bıraktıkları için minnet duyuyoruz. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Çocukları düşünen ve bunu hayata geçiren çok az sanatçı var. Böyle sanatkarlarımızdan birisi Barış Manço. Daha önce projelendirdiğimiz şarkısını 23 Nisan vesilesiyle ilk kez burada paylaşmak istedik."


Sıla, 23 Nisan Coşkusunu Kayseri'de Yaşattı

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2024, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER