Sıla ve İlker Kaleli, Mutlu Bir Çift Olarak 40’ıncı Yaş Kutlaması Yaptı

Ünlü çift Sıla ve İlker Kaleli, 40. yaş günlerini mutlu bir şekilde kutladı. İkilinin birlikte geçirdiği keyifli anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Sıla ve İlker Kaleli, Mutlu Bir Çift Olarak 40’ıncı Yaş Kutlaması Yaptı

Sıla, sevgilisi İlker Kaleli’nin 40’ıncı doğum gününü coşkuyla kutladı. Kutlama, Olden 1545 adlı mekanda gerçekleşti ve çift, kutlama sonrasında birlikte poz verdi. İlker Kaleli, evlilik düşünceleri hakkında yöneltilen soruya, ilişkilerinin dördüncü yılında olduklarını ve evlilikten daha değerli şeyler yaşadıklarını belirterek, "İsimle anlamlandırmamız şart değil" şeklinde yanıt verdi. Sıla ise evlilik ile aşk arasındaki ilişki hakkında "Biz öyle bir şeye inanmıyoruz" dedi.

İspanyol dizisi 'La Pasión Turca'nın İspanya'da gündem olmasıyla ilgili konuşan İlker Kaleli, "Gurur duyduğumu anlatamam. İspanyolcam olmadığı için dizi için öğrenmek zorunda kaldım ve kısa sürede 5-6 bölümü ezberledim" ifadelerini kullandı. Sıla ve İlker Kaleli'nin İspanya tatili ile ilgili soruya ise Kaleli, "Zaten sürekli İspanya'ya gidiyoruz, neden olmasın" şeklinde cevap verdi.

Mesut Yılmaz - Milliyet

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER