Simge Sağın'ın Duyguları ve Karmaşası

Simge Sağın'ın duyguları ve karmaşasıyla dolu dünyasına hoş geldiniz. Ünlü şarkıcının iç dünyasına yolculuk ederken, farklı duygular ve karmaşalarla karşılaşacaksınız.

Simge Sağın'ın Duyguları ve Karmaşası

Simge Sağın: "Aşkın Olayım" Şarkısının Galatasaray Tribününde Çalınması


Simge Sağın:

Galatasaray'ın kiralık olarak transfer ettiği Mauro Icardi'nin gollerine sevinçle eşlik eden Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısıyla sarı-kırmızılı taraftarlarla özdeşleşti. Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın şarkısının Galatasaray tribününde çalınmasıyla ilgili ilginç açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.


Simge Sağın'ın Duyguları ve Karmaşası

Simge Sağın, Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen şarkısının Galatasaray tribününde çalınmasını değerlendirirken duygularının karmaşık olduğunu belirtti. "Beşiktaşlı Simge" ve "şarkıcı Simge" arasında denge kurmaya çalıştığını ifade etti.

Simge Sağın: "Artık Fanatik Değilim"


Simge Sağın:

Son açıklamalarında Beşiktaş taraftarını şaşırtan Simge Sağın, fanatikliğini bıraktığını ve artık Beşiktaşlı olmadığını açıkladı. Sanatçılığının ve müzik kariyerinin ön planda olduğunu vurgulayan Sağın, fanatizminin geride kaldığını belirtti.

Simge Sağın'ın Geceye İlişkin Değerlendirmesi


Simge Sağın'ın Geceye İlişkin Değerlendirmesi

Eser Yenenler'in programında konuk olan Simge Sağın, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile düet yapmasına ilişkin şu sözleri sarf etti: "Gittiğim yerde olması gerekeni yaptım. O gece benim için çok önemliydi ve Beşiktaşlılığımın ötesine geçti. Artık Beşiktaşlı olmak gibi bir durumum yok."

Beşiktaş Taraftarının Tepkisi


Beşiktaş Taraftarının Tepkisi

Simge Sağın'ın açıklamaları üzerine Beşiktaş taraftarından gelen tepkiler arasında "Sen zaten bu takımı tutma", "Beşiktaş seni istemiyor" gibi yorumlar yer aldı. Taraftarlar, Simge Sağın'ın değişen tutumuna karşı tepkili bir şekilde sosyal medyada görüşlerini paylaştı.


Simge Sağın'ın Duyguları ve Karmaşası
Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2024, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER