Spiker Buket Aydın, açıklamalarıyla sosyal medyada tartışma yarattı: "Hesabı erkek ödemeli"

Son dönemde açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Buket Aydın, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Hesabı erkek öder" diyen Aydın'a Özgür Demirtaş, kredi kartı göndermesi yaptı.

Spiker Buket Aydın, açıklamalarıyla sosyal medyada tartışma yarattı:

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla çok konuşulan spiker Buket Aydın, son dönemde özel hayatı kadar yorumlarıyla da çok konuşuluyor.

Özgür Demirtaş ile son dönemde girdiği polemikle de adından söz ettiren spiker yine adından söz ettirdi. Ünlü bir markanın 130 bin dolar, vergiler hariç 2 milyon 500 bin lira saatiyle dikkat çeken Buket Aydın, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Erkekliğin doğasından gelir"

İlişkisi olduğu hiçbir erkeğe, özel günler dışında asla hediye almadığını belirten Aydın, yakın bir arkadaşı olsa bile birlikte yemeğe çıktığı bir erkeğin hesabı mutlaka ödemesi gerektiğini savundu.

Bunun erkeğin doğasında olduğunu söyleyen Buket Aydın, kendisiyle aynı statüde birini aradığını söyledi. konuşmasında, " seni bir yere götürdüyse hesabını ödeyecektir, bu erkekliğin doğasından gelir. Ben kadınım ben öderim yok, normal arkadaşımın bile hesabını ödemem. Beni yemeğe götürmesin kardeşim bana bir yemek ısmarlayamıyorsa zaten benimle aynı statüde değildir." dedi.

"Davul bile dengi dengine çalar"

Aydın, "Davul bile dengi dengine çalar." diyerek de konuya noktaya koydu.

Buket Aydın'ın yıllar önce katıldığı bir programda "Patronunun kredi kartını kullananlar" sözlerine üstü kapalı göndermede bulunan Özgür Demirtaş, spikerle girdiği bir tartışmada "Kredi kartım bana ait." diyerek dikkat çekmişti.

Bu açıklamanın ardından sessiz kalamayan Özgür Demirtaş ise, Aydın’ın konuşmasının paylaşıldığı sosyal medya hesabının altına yapıştırdığı ‘kredi kartı başvurusu’ ekran görüntüsüyle sosyal medyada gündem oldu.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER