Survivor 2021'de Şaşırtan Eleme Olayı

Survivor 2021'in son bölümünde yaşanan şaşırtıcı eleme olayını öğrenmek için hemen tıklayın! Gerginlik dolu anlar ve sürpriz sonuçlarla dolu bu eleme heyecanını kaçırmayın!

Survivor 2021'de Şaşırtan Eleme Olayı

Survivor 2021'de Şaşırtan Eleme!


Survivor 2021'de Şaşırtan Eleme!

Acun Ilıcalı'nın reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor, bu sezon All Star formatıyla izleyicilerle buluşuyor. Son olarak beklenmedik bir elemeyle gündeme gelen yarışmada, iddialı yarışmacı Yiğit Poyraz, hızlı bir veda yaşadı. Mavi takımın güçlü ismi olan Poyraz, 4 Nisan Perşembe akşamı çıktığı düellolarda beklenmedik sonuçlarla karşılaştı.

Yiğit Poyraz'ın Elemesi


Yiğit Poyraz'ın Elemesi

Yiğit Poyraz, ilk düellosunda eski futbolcu Sercan Yıldırım'a 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olurken, sakatlığı bulunan takım arkadaşı Hakan Hatipoğlu'na da 5-3 yenilerek elendi. Poyraz, yaşadığı mağlubiyetler sonrasında "Büyük konuştum, büyük patladım" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yiğit Poyraz'dan İlk Açıklama


Yiğit Poyraz'dan İlk Açıklama

Survivor'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen Yiğit Poyraz, sosyal medya üzerinden takipçilerine seslendi. Dominik Cumhuriyeti'nde çektiği bir video ile durumunu paylaşan Poyraz, düelloda istediği seviyeye çıkamadığını ve konsantrasyon kaybı yaşadığını belirtti. Ancak yarışmaya dair güzel bir deneyim yaşadığını ve destekleyen herkese teşekkür etti.

"Yağmurlu bir Dominik gününden herkese selamlar. Telefonu yeni elime alabildim. Eleme gününden beri güzelce dinlenecek, olan biteni düşünecek vaktim oldu. Destekleyen, güzel mesajlar atan, iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için de erken bir veda oldu. Düello günü maalesef istediğim performans seviyesine çıkamadım, konsantrasyon kaybı yaşadım ve kaybettim. Sporun ve rakabetin doğası budur maalesef; paketlemek de vardır, o pakete girmek de. Bu sefer o pakete giren ben oldum. Güzel bir sezon oldu, eğlenceliydi, güzel bir deneyimdi. Tekrar güzel dileklerini sunan herekese çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle ve saygıyla."


Survivor 2021'de Şaşırtan Eleme Olayı

Kaynak: Milliyet


Survivor 2021'de Şaşırtan Eleme Olayı
Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER